Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Caut o folie de protectie buna pentru Galaxy S22 Ultra

(Subiect creat la: 15-03-2023 09:15 PM)
398 Vizualizări
FlorinCrs
Explorer
Opțiuni

Vă salut ! 

Știți cumva o folie de protecție ,bună pentru un S22 Ultra? 
Țin să menționez că am avut și de sticlă și de silicon la peste 100 lei și se dezlipește pe margine 
Habar nu am ce folie sau de unde pot lua una bună, să rămână lipită 
1 Soluţie
Soluţie
dchiricuta
First Poster
Opțiuni
Salut! Cea mai buna folie este cea originala de la Samsung. Costa in jur de 50-60 de lei si sunt 2 folii in cutie. Se aplica f usor si nu se dezlipeste pe margini.

Vizualizare soluţie în postul original

10 Răspunsuri
rrsgrb
Pioneer
Opțiuni
Am o recomandare de la 49 lei o folie flexglass sper să îți fie de folos.
FlorinCrs
Explorer
Opțiuni
Am să încerc și cu asta ,sper să nu m ai fie problema cu dezlipitul pe margine , mă enervează la maxim :)))
rrsgrb
Pioneer
Opțiuni
Sau poți să cauți pe google "Folii de telefon Samsung s23 ultra"
FlorinCrs
Explorer
Opțiuni
Păi se potrivesc cele de S23 Ultra pe S22 Ultra ?
0 Aprecieri
rrsgrb
Pioneer
Opțiuni
Scuze nu se poate
Lucian17
Helping Hand
Opțiuni
Salut,
Recomand Spigen Neoflex: https://www.emag.ro/set-2-folii-protectie-tpu-case-friendly-spigen-neo-flex-compatibil-cu-samsung-ga...
Am folosit si pe N20U si pe S22U. Se comporta foarte bine in timp si se fixeaza foarte bine. Necesita oarece rabdare si experienta la aplicare.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Se dezlipeşte pentru că ecranul fiind curb, nu face contact cum trebuie dacă nu ai un adeziv de calitate şi folia nu se mulează corect în acele zone de curbură, pe laterale.
Pe ambele smartphoneuri am avut folie de la Alien Surface, regenerabilă, similară cu siliconul şi cu un adeziv foarte bun.
O fac şi customizată la dimensiuni în funcție de modelul husei, ca să nu agațe folia când pui sau dai jos husa.
Foarte bună folia, plus cele de la Spiegen care merită toată atenția.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Eu iti recomand asa ceva de pe catmobile.ro....în 5 minute e lipită și nu mai ai probleme cu marginile lui....are lichid și se prinde cu lampa UVScreenshot_20230316_124435_Samsung Internet_1000001916_1678963491.jpgScreenshot_20230316_124422_Samsung Internet_1000001915_1678963505.jpg
Soluţie
dchiricuta
First Poster
Opțiuni
Salut! Cea mai buna folie este cea originala de la Samsung. Costa in jur de 50-60 de lei si sunt 2 folii in cutie. Se aplica f usor si nu se dezlipeste pe margini.
FlorinCrs
Explorer
Opțiuni
Chiar de la Samsung am luat, este perfectă!