Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

brak połączenia z kamerą domowa

(Temat utworzony: 25-05-2022 08:40 PM)
538 Wyświetlenia
cianti
First Poster
Opcje
kochani mój s22 ultra nie może połączyć się z kamerka domowa poprzez wifi  iPhone nie ma problemu. s22 nawiązuje kontakt wykrycia kamerki xiaomi jednak później zbyt długo próbuje się połączyć  co może być nie tak dziękuję pięknie 
0 Like
11 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@cianti Witam. A nie próbujesz połączyć się czasami przez 5Ghz? Kamerki zazwyczaj działają na 2.4Ghz.
cianti
First Poster
Opcje
hm musze zaraz to sprawdzić dziękuję za trop
0 Like
cianti
First Poster
Opcje
a Radek gdzie to poszukać w routerze ?
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Powinno ci wyskoczyć 2 takie same nazwy sieci jedna 5Ghz druga 2.4Ghz ja u siebie jak ustawialem to w kamerze też żądał 2.4GHZ
0 Like
cianti
First Poster
Opcje
dziwnym jest ze iPhone nie ma problemu połączyć się z kamerą xiaomi mój stary s20 ultra też nie a s22 ultra od początku mieli beż skutku ;(
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Miałem kiedyś tak z LG VELVET u znajomej nie mógł połączyć się z kamerą bo ciągle łapał.5GHz a S20+ be żadnego problemu bo łapał też 2.4GHZ
0 Like
cianti
First Poster
Opcje
Mam problem z połączeniem mojego s22 ultra z kamerka w domu xiaomi czy zegarkiem. kiedyś na forum ktoś pisał ze s22 ma bluetooth 5.2 a kamerka 5.0. iphone nie ma problemu z połączeniem to samo mój poprzedni i starszy Note. gdzie problem ? jakie porady ? będę wdzięczny za pomoc
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@cianti Spróbuj na początek zresetować ustawienia sieciowe. Ścieżka: Ustawienia -> Zarządzanie ogólne -> Resetowanie.

Sprawdź dodatkowo, czy masz najnowsze aktualizacje na wszystkich wspomnianych przez Ciebie urządzeniach. 

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Do połączenia kamery Xiaomi służy aplikacja Xiaomi Home, a co do połączenia zegarka,wagi czy opaski stosuje się aplikacji Zeep Life.Screenshot_20221204_102241_Google Play Store.jpgScreenshot_20221204_102042_Google Play Store.jpg