Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Apel in așteptare

(Subiect creat la: 27-05-2024 01:38 PM)
768 Vizualizări
LastOnMars
Voyager
Opțiuni
Salutare! In ultimul timp am observat ca atunci când vorbesc la telefon, când ma suna cineva, nu îmi mai apare pe ecran și nici când închid apelul nu îmi apare la recente ca m-ar fi sunat cineva. 
Am activata funcția "apel in așteptare".
Telefonul este S22 simplu cu update 6.1 AI
Oare știe cineva ce problema ar fi? 
1 Soluţie
Soluţie
LastOnMars
Voyager
Opțiuni
Update! Înainte sa ma fac de ras cu vreun operator😆, am încercat și "activat/dezactivat" funcția de apel in așteptare plus un restart la telefon. Se pare ca s-a rezolvat. Uitasem ca un restart rezolva multe chestii 🤣

Vizualizare soluţie în postul original

14 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut. Functia apel in asteptare este o functie a operatorului de telefonie. Cel care te suna primeste vreun mesaj? La ce operator esti? Poate ca ar trebui sa ii suni pe ei sa vezi care este problema.

LastOnMars
Voyager
Opțiuni
Cei care ma suna spun că nu aud nimic, nu dă nici ca telefonul fiind închis, nici ocupat. Sunt la Vodafone
0 Aprecieri
cetrac
Helping Hand
Opțiuni
Salut, să facem o analiză pe text, ai spus că în ultimul timp ai observat că nu-ți apare cine te-a sunat, se înțelege că a funcționat apel în așteptare, ai umblat în setări la permisiuni?Încearcă să jonglezi cu 2 telefoane, suni pe cineva și altcineva să te sune pe tine în același timp, dacă sună ocupat, nu ai funcția activă.
LastOnMars
Voyager
Opțiuni
Salut! M-au sunat mai mulți, la fel au zis și restul. Nu am umblat niciunde. N-am băgat de seama pana azi, dar cu siguranță de la ultimul update, am avut probleme și cu ringtonul (aveam vibrațiile sincronizate cu ringtonul și telefonul doar vibra, fără sunet)1716805170636.jpg
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Nu cred ca are legatura. Din cate ai spus la ei nu se aude nimic, nici ca suna, nici ocupat. Deci cel mai probabil apelul ramane agatat undeva la operator.

0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Folosesti cumva dual SIM cu ambele SIM-uri  active permanent?

LastOnMars
Voyager
Opțiuni
Nu am dual sim, am văzut o postare mai veche cu pașii ăia
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Atunci suna la Vodafone. Daca ar fi telefonul (notificarile) atunci ei ar trebui sa auda ca suna telefonul. Iar daca nu afisaza nimic telefonul, nici in istoric, atunci probabil ca apelul nici nu ajunge la el.

LastOnMars
Voyager
Opțiuni
O sa sun la ei. Mersi
Soluţie
LastOnMars
Voyager
Opțiuni
Update! Înainte sa ma fac de ras cu vreun operator😆, am încercat și "activat/dezactivat" funcția de apel in așteptare plus un restart la telefon. Se pare ca s-a rezolvat. Uitasem ca un restart rezolva multe chestii 🤣
cetrac
Helping Hand
Opțiuni
Se mai întâmplă, bine că ai rezolvat.
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Salut,

Mă bucur ca ai rezolvat. Ți-am marcat răspunsul ca și soluție. Așa putem ajuta și pe alții. 😁

LastOnMars
Voyager
Opțiuni
Mersi! Vezi ca am mai avut o problema cu ringtonul acum ceva timp, doar vibra, fără sa sune. Am găsit și acolo baiul. Poate cineva are și cu aia problema
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
La propria postare îți poți da soluție acceptata ?....doar întreb...
0 Aprecieri