Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Actualizare S22 Ultra

(Subiect creat la: 20-03-2023 03:05 AM)
601 Vizualizări
Jovanna17
First Poster
Opțiuni
Buna seara. Eu am pe telefon android 12 si nu pot da actualizare pentru Android 13(Samsung Galaxy S22 Ultra). Mentionez faptul ca imi apare ca este disponibila o actualizare software, insa cand apas "actualizare" nu se intampla nimic si daca apas "mai tarziu" dispare anuntul si apoi apare din nou la ceva timp, iar cand intru tot la actualizari imi apare acel N cu portocaliu, dar degeaba, apas si nu se intampla nimic. Am incercat sa dau actualizare, insa efectiv nu merge. Mentionez faptul ca actualizarea pentru android 13 este disponibila din octombrie 2022, insa ne aflam deja in 2023, iar eu nu pot avansa spre o versiune mai noua. V-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu niste sfaturi! Va multumesc frumos!
5 Răspunsuri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Buna , ai 2 variante. Implica pc/laptop.
1. Instaleaza smartswitch pe.pc/laptop si cauta actualizare si poti face asa update.
2. Downloadeaza frija( program) tot pe pc , cauta softul pe care il vrei si cu ajutorul lui odin poti instala softul dorit
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Bună,
Posibil este un bug. Ceva de genul am pățit și eu pe un a52s. Soluția a fost sa ii dau resetare din fabrica.
Am încercat și eu varianta cu smartswitch pe laptop, dar nu a mers. La mine în momentul în care începea sa se descarce actualizarea se reseta de la 0% mereu. L am lăsat 4 ore sa isi faca actualizarea și el tot nu trecea de acest pas.
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Încearcă să-l actualizezi prin Smart switch. Uite aici un link cu pașii: https://www.samsung.com/ph/support/mobile-devices/how-to-update-software-using-smart-switch/
Poate reușești asa.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Buna,

Asa cum ti-au zis deja colegii, cea mai usoara metoda pe care o poti incerca este prin Smartswitch, cu ajutorul un PC / laptop.

Daca nici asa nu reusesti, eu as apela la un centru autorizat Samsung pentru verificari.

Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Motive nu ar fi fost să nu-l poți face direct de pe smartphone, dar au tot existat situații similare. Pe fondul că fie nu este un smartphone destinat pieței europene, fie din alte cauze mai mult sau mai puțin cunoscute.
În mod sigur ceva a blocat accesul spre servere din anumite motive, poate reuşeşti cu cablul de date conectat şi utilizând Smart Switch PC cum ți s-a specificat deja deşi nu vei avea nici aşa certitudinea că vei reuşi.

Altfel va trebui să scrii direct ultimul firmware disponibil, nu cel cu Android 13. Mai sunt după el nişte actualizări, ultima fiind patchul de securitate Martie 2023.
Dar asta depinde de nişte date specifice smartphoneului tău, nu te apuca să utilizezi terțe aplicații de tip Frija, Odin dacă nu ai experiență.
Există riscul de a bloca smartphoneul şi de a pierde ulterior garanția dacă faci ceva greşit.
Metoda aceasta este nerecomandată oficial pe această platformă chiar dacă ar fi probabil cea mai la îndemână şi deloc dificilă dacă ştii să verifici foarte atent fişierele, cunoscând exact paşii, procedura ulterioară descărcării lor. Dar din moment ce ai deschis topicul presupun că nu ai mai făcut asta niciodată.
Sper să nici nu fie nevoie să o încerci vreodată dar dacă eşti tentat/tentată asigură-te înainte că ai un buget suficient pentru a cumpăra un smartphone nou. 😄

Glumesc, elimină riscurile şi apelează la un service autorizat unde vor şti exact ce este de făcut. Eu îți recomand înainte de orice să te asiguri că ai făcut un backup complet al datelor importante de pe smartphone.
Restul sigur se rezolvă.
0 Aprecieri