Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

5G w s22 ultra

(Temat utworzony: 18-09-2022 06:55 AM)
202 Wyświetlenia
Elgrado
Apprentice
Opcje
Cześć czy u kogoś jeszcze w nowym s22 ultra pojawią się problem z utratą sieci lub połączenia, gdy ma uruchomione połączenia automatyczne w tym 5G? Jeżdżąc po Warszawie i prowadząc rozmowy już kilka razy mnie rozłączało. Problem zniknął kiedy wyłączył 5G.
14 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Bartuśś Witam. W jakiej sieci masz telefonu? Ja ostatnio testowałem prędkość i proszę zobaczyć wynik? 5G u operatorów komórkowych, można porównać do 4K jakie oferują platformy satelitarne. Niby mamy dekoder i dopłacamy a kanałów brak. W Play jeśli przełączamy się między siecią 5G a 4G nawet zasieg się nie zmienia, tylko pozostaje taki sam.Screenshot_20220911_163525_Chrome.jpg
Largo86
Navigator
Opcje
5G to LTE nic innego działa na tych samych pasmach jedynie Plus ma wydzielone pasmo pod pseudo 5G.
Tez testowalem 5G w t-mobile niby zasieg jest znaczek jest a predkosci neta brak szkoda doplacac do czegos czego nie ma.
Andreas545
Voyager
Opcje
U mnie na Samsungu by było wlaczone 5G musi być włączona oszczędność baterii. Sieć Plus.
0 Like
gregoryuaaa
First Poster
Opcje
S22 ultra przestało działać 5g i lte teraz telefon działa tylko w H+ i 3G i nie da się korzystać z internetu w domu ratuje się WiFi ale na mieście masakra. Wymieniłem kartę SIM u operatora i nadal ten sam problem.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@gregoryuaaa, czy zgłosiłeś błąd do operatora sieci? Czy telefon pochodzi z polskiej dystrybucji? Spróbuj również zresetować ustawienia sieciowe. Aby to zrobić przejdź kolejno do: Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetowanie ustawień sieciowych.