Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S21 ultra aparat główny

(Temat utworzony: 15-09-2021 02:29 PM)
1246 Wyświetlenia
gesto
Navigator
Opcje
Witam. Moje pytanie takie czy komuś tutaj używającym tego telefonu z exynosem także przy głównym aparacie i przybliżeniu maksymalnym czyli 6 krotnie także mażę się ostrość? 
0 Like
29 Odpowiedzi
gesto
Navigator
Opcje
Zdjęcie beż 6 krotnego przybliżenia.20210915_143958_2109.jpg
0 Like
gesto
Navigator
Opcje
Zdjęcie z 6 krotnym przybliżeniem i teraz tutaj proszę o opinię bo podczas robienia brak ostrości ale jak zrobiłem zdjęcie patrzę do galerii jest chyba ok20210915_144007_2110.jpg
0 Like
szuwar1978
Voyager
Opcje
Jak dla mnie masz ten sam problem co ja... aparat główny Ci nie ostrzy... to pierwsze zdjęcie jest bez ostrości. Zrób test i uruchom aparat i wstrząśnij lekko telefonem u mnie od razu łapie ostrość.
0 Like
gesto
Navigator
Opcje
U mnie nie nawet hard reset nie pomógł
0 Like
szuwar1978
Voyager
Opcje
Zgadza się... u wszystkich z tym problem nic nie pomaga. Ja czekam za wymianą modułu aparatu. Jest bardzo dużo ludzi z tym problemem. Samsung nawalił z aparatem i tyle....
0 Like
gesto
Navigator
Opcje
I wymienia Ci beż problemu ?
0 Like
szuwar1978
Voyager
Opcje
Jak bez problemu no co Ty.... tel oddany przed moim urlopem. Nie robi zdjęć więc oddaje mówie na spokojnie i tak mnie nie będzie 2 tyg. Wracam odbieram i co ... nie stwierdzono usterki. Więc awantura ... dopiero tel do właściciela serwisu i niby czekają za modułem. Jak przyjdzie mam oddać tel to mi wymienią od ręki. Zobaczymy..... nie widzi mi sie że będą rozbierać wodoszczelny tel ale co zrobić.

Czekam jeszcze na bete andka 12 ale raczej nić nie wniesie w tej sprawie.
0 Like
gesto
Navigator
Opcje
No mi by to nie przeszkadzało że po serwisie telefon przestanie być wodoszczelny wolę mieć aparat pewniejszy. Jak coś dawaj znać jak Ci ten moduł wymienia co i jak ale dziwne że np SD 888 nie ma z tym problemu
0 Like