Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

„Przyspieszenie pobierania”.

(Temat utworzony: 05-10-2021 08:31 AM)
826 Wyświetlenia
Husky85
Explorer
Opcje

Witam, dlaczego Samsung zrezygnował z funkcji „Przyspieszenie pobierania”.Lte i wifi ? 

0 Like
10 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Husky85  Witam

Niestety nie znamy przyczyn dla których zrezygnowano z tej funkcji.

Husky85
Explorer
Opcje
Możliwe, że chodzi o 5g ale mogę się mylić... szkoda bo to była funkcja, za którą polubiłem samsunga od Galaxy S5
0 Like
Apollo2001
Explorer
Opcje
Siemanko mam pytanko. Ostatnio zaułważyłem że znikneła mi opcja ktorej używałem na s10+ (tam też niema) chodzi mi o ustawienia połaczeń internetowych połaczenie Wi-fi oraz Transmisji Danych jednocześnie do pobierania. Wydaje mi sie że przy której aktualizacji androida ta opcja znikneła bo kiedyś była chyba że jest przeniesiona. 
Ktoś coś wie na ten temat aktualnie korzystam S22+ i tej opcji niewidze 
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Apollo2001  Cześć

Chodzi o pobieranie aktualizacji czy pobieranie aplikacji?

0 Like
Apollo2001
Explorer
Opcje
Juz pamiętam jak nazywała sie ta funkcja ,,Przyspieszone Pobieranie" pobieranie ze sklepu play oraz samsung store no i ogólnie przy pobieraniu z przegladarki danych do gier itp ale tylko przy pobieraniu nie przy korzystaniu czyli nie dzialalo jak sie film ogladało
Jednocześnie korzystało z wifi i LTE
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Apollo2001  tak, ta funkcja od jakiegoś czasu nie jest już dostępna 

Apollo2001
Explorer
Opcje
Dzięki za odpowiedz własnie zaułważylem, że niemam na tym tel a potem sprawdzilem na poprzednim i tez niebylo pewnie w androidzie 12 został usunięty. Ale funcja była przydatna przy wiekszych plikach a ja i tak od operatora mam sporo internetu wiec jak zależało na szybszym pobraniu czegoś to właczałem tą funkcje, ale szkoda no teraz 5G niby jest wiec w sumie prędkość wystarcza tylko nie wszędzie jest zasieg 5G. Ale jeszcze raz dzięki za pomoc, bo myślałem że opcja została gdzieś przeniesiona w ustawieniach. Miłego dnia 😉
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Apollo2001  Również Życzę Miłego dnia 🙂

0 Like
_Użytkownik_
Helping Hand
Opcje
A nie chodzi Ci o to? Screenshot_20220707-151759_Samsung Members.jpg
0 Like