Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

reklamacja s21 bateria

(Temat utworzony: 01-03-2021 09:44 PM)
2129 Wyświetlenia
Agni3cha
Apprentice
Opcje
Czy ktoś już oddawał na serwis/ reklamacje w związku z szybko znikająca bateria ? Mi nie wytrzymuje jednego dnia przy normalnym użytkowaniu (Facebooku messenger, wiadomości itp.) Po ostatniej aktualizacji przez dwa dni było super i znowu nie da się funkcjonować 😕
0 Like
24 Odpowiedzi
TomaszCies
Apprentice
Opcje
U mnie w A70 dokładnie to samo. Po ostatniej aktualizacji systemu bateria znika w tempie 1% na 1 minute użytkowania telefonu...
MarioG61
Helping Hand
Opcje
To chyba normlanie?
0 Like
TomaszCies
Apprentice
Opcje
Nie do końca. Z moich obserwacji wynika, że wcześniej, np. na odpalonym yanosiku przez 30 minut bateria spadała o jakieś 10-15%, a teraz 60-70%...
0 Like
28rafal
First Poster
Opcje
To jest odświeżanie 120 Hz coś za coś.U mnie było tak samo jestem w pracy daleko od gniazdka i mam ustawione 60 to bateria trzymie dobę
0 Like
MarioG61
Helping Hand
Opcje
A jakie masz odświeżanie ustawione
0 Like
TomaszCies
Apprentice
Opcje
A jak to sprawdzić/zmienić?
0 Like
MarioG61
Helping Hand
Opcje
Ustawienia - Wyświetlacz - płynność ruchu
0 Like
Agni3cha
Apprentice
Opcje
dzięki ale mam tak ustawione od pary dni i nic się nie zmieniło
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Coz mogę powiedzieć - samsung. W oneplus nord zmiana odświeżania z 60 na 90 zabierała mi moze 10 minut pracy urządzenia (na półtora do dwóch dni pracy), w S20 na 60 hz nie wytrzymywał mi całego dnia, a 120 to była połowa dnia. Telefon resetowany, przywracany do fabrycznych, nie robiłem kopii zapasowych. próbowałem wdrażać wszelkie opcje poprawy czasu pracy, ale nie po to wywala się tyle kasy, żeby 3/4 funkcji wyróżniających dany model wylaczac. Dopoki ktoś porządnie nie zoptymalizuje oprogramowania, nic się nie zmieni. Również nic się nie zmieni, dopoki w Europejskiej dystrybucji bedzie Exynos zamiast Snapdragona... polecam sprawdzać portfolio innych producentów.
0 Like