Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Bara de stare

(Subiect creat la: 25-03-2022 11:02 AM)
1705 Vizualizări
Roxi99
Pioneer
Opțiuni
Bună ziua. Am o întrebare, mi am cumpărat o husa care acoperă puțin teste difuzorul telefonului. Și am o problema nu mai pot trece bara de stare în jos doar după câteva încercări. Ce as putea făcea în legătură cu asta? Pot cuma sa o evidențiez cumva?
Mulțumesc. 
1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Buna,
Tine apasat pe o zona goala a ecranului, apasa pe settings in dreapta jos si bifeaza "swipe down for notification panel" daca ai optiunea.Screenshot_20220325-122834_One UI Home.jpgScreenshot_20220325-123023_One UI Home_24390_1648204223.jpg

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

8 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Vrei sa tragi bara de stare in jos pt a avea acces la notificari banuiesc nu? Din ce stiam poti prin swipe de sus in jos sa cobori panoul de notificari, nu trebuie sa tragi cu degetul de sus de unde ai marginea ecranului. Ai incercat sa tragi asa cu degetul de sus in jos dar pe la centru nu chiar de sus?

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Roxi99
Pioneer
Opțiuni
Hmm,am încercat . Dar nu merge ,sau dacă puteți sa faceți o înregistrare ecran sa vad exact. Mulțumesc
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Eu folosesc un alt Launcher nu pe cel implicit si la mine merge sigur dar am comutat pe OneUI si merge. Pun link cu filmuletul ca nu te lasa sa il incarci direct aici

https://linksharing.samsungcloud.com/kRRk769gKCS4

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Buna,
Tine apasat pe o zona goala a ecranului, apasa pe settings in dreapta jos si bifeaza "swipe down for notification panel" daca ai optiunea.Screenshot_20220325-122834_One UI Home.jpgScreenshot_20220325-123023_One UI Home_24390_1648204223.jpg
Roxi99
Pioneer
Opțiuni
Mulțumesc mult, asa merge. 😍
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Aaa nu aveai optiunea activa 🙂👍

Roxi99
Pioneer
Opțiuni
Nu,nu avem. Nici nu știam de ea. Deja ma gândeam ca returnez husa :))
GambouLeo
First Poster
Opțiuni
Am și eu o întrebare: de ce se dă singura bara de sus in jos???
0 Aprecieri