Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Capac S20 dezlipit singur

(Subiect creat la: 29-01-2023 01:00 PM)
1511 Vizualizări
Skoro90
Student
Opțiuni
Salutare, am un telefon S20 la care capacul din spate sa dezlipit singur, bănuiesc ca din aceasta cauza nici ecranul nu mai funcționează, unde pot sa fac o plângere? Menționez ca telefonul a stat în folie și husa din prima zi, mi se pare aiurea ca un telefon de 700 euro sa facă asa ceva. Mulțumesc 
8 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
De cat timp ai telefonul?cred ca din cauza bateriei ți sa dezlipit capacul din spate ..
0 Aprecieri
Skoro90
Student
Opțiuni
Telefonul are 2 ani și ceva, bateria nu are nimic, nu sa umflat, pur și simplu cred ca acel lipici este de proasta calitate
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
După perioada de garantie poti face plangere unde doresti ca nu prea conteaza. Daca nu este de la baterie si telefonul nu a fost tinut in medii corozive, apa sarata, etc, sau utilizat in conditii improprii (de ex lasat in soare sau in masina la temperaturi ridicate), nu este normal sa se dezlipeasca. Se mai poate intampla asta si daca a suferit intervenții (schimbare baterie, display, etc) in service neoficial. Daca esti singurul proprietar si stii sigur ca nu este cazul atunci chiar ai ghinion cu respectivul produs, nu prea ai cum demonstra ca a fost utilizat corect....de ex poate sa ti se spuna ca l-ai lasat in soare si adezivul s-a deteriorat si nu prea ai cum demonstra ca nu....

Mergi la un service oficial, roaga-i sa ti-l lipeasca la loc si gata. Te va costa probabil cativa lei sau chiar vor face asta gratis daca ii rogi frumos.

SFAT: Nu te duce suparat si cu pretentii ca o faci pe nervii tai, posibil ca atunci sa te puna la plata

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Thor1985
Helping Hand
Opțiuni
Este posibil sa fie și din cauza dacă îl ții la mașină la gura de ventilație mai tot timpul și e dat pe căldură
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Bine punctat mai ales daca e frig afara si aerul este foarte cald

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Thor1985
Helping Hand
Opțiuni
De aceea eu nu prea tin telefonul la gura de ventilație pe,post de harta mai ales pe distante f mari și des
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
De aceea consider util Android Auto pt ca nu mai trebuie sa stau cu telefonul prin suporti, se incarca linistit in cotiera

Thor1985
Helping Hand
Opțiuni
Corect