Hello, am avut o experienta neplacuta cu Samsung client support si customer experience demna de povestit ca sa stiti si voi la ce sa va asteptati. Am toate telefoanele inca de la s2, toate au fost impartite apropiatilor, am avut o incredere in Samsung oarba, desi era clar ca inca de ***** s9...calitatea a scazut drastic. Ei bine, azi vorbim de s20. S20 a fost dat unui membru de familie mentionand cu stupoare caracteristicile premium care diferentiaza acest flasgship de "altele", printre care si waterresistance. Toate bune, pana cand telefonul a fost bagat in apa cu capul in jos pentru a filma, in jur de 5 secunde, apoi totul a luat-o razna, a inceput sa urle si sa nu mai raspunda la comenzi, pana cand a cedat. Socat, nu intelegeam cum de a fost posibil asa ceva. Doar e water resistant, nu!? Urmand sa realkzez ca defapt capacul care reprezenta sigiliul water resistant, era defapt dezlipit. 🦧 Acum ma lupt cu Samsung, ei imi cer bani pe reparatie si zic ca e de la apa sarata.. eu le zic ca e defecr de fabricatie si nu are legatura ce tip de apa plata sau minerala era, picaturi de ploaie sau saliva din tusea babutei din tramvai, either way, intra acolo si aveam water damage. BE WARNED.