Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Lipici capac water resistant valabil doar 2 ani

(Subiect creat la: 25-09-2023 11:54 AM)
295 Vizualizări
Disipwn
Journeyman
Opțiuni
Hello, am avut o experienta neplacuta cu Samsung client support si customer experience demna de povestit ca sa stiti si voi la ce sa va asteptati. Am toate telefoanele inca de la s2, toate au fost impartite apropiatilor, am avut o incredere in Samsung oarba, desi era clar ca inca de ***** s9...calitatea a scazut drastic. Ei bine, azi vorbim de s20. S20 a fost dat unui membru de familie mentionand cu stupoare caracteristicile premium care diferentiaza acest flasgship de "altele", printre care si waterresistance. Toate bune, pana cand telefonul a fost bagat in apa cu capul in jos pentru a filma, in jur de 5 secunde, apoi totul a luat-o razna, a inceput sa urle si sa nu mai raspunda la comenzi, pana cand a cedat. Socat, nu intelegeam cum de a fost posibil asa ceva. Doar e water resistant, nu!? Urmand sa realkzez ca defapt capacul care reprezenta sigiliul water resistant, era defapt dezlipit. 🦧 Acum ma lupt cu Samsung, ei imi cer bani pe reparatie si zic ca e de la apa sarata.. eu le zic ca e defecr de fabricatie si nu are legatura ce tip de apa plata sau minerala era, picaturi de ploaie sau saliva din tusea babutei din tramvai, either way, intra acolo si aveam water damage. BE WARNED.
3 Răspunsuri
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Bună,
Garanția nu acoperă reparația aceasta, el este rezistent la apa dar nu înseamnă că nu sunt șanse sa nu între deloc asa cum ți s-a întâmplat și dacă ți se strica din cauza asta, tu plătești costul reparației.
Asa e și la IPhone.
Chiar nu e recomandat sa îți bagi telefonul în apa intenționat
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
https://www.samsung.com/ro/support/mobile-devices/galaxy-phone-water-resistance/

Deci telefonul este rezistent la apa, nu subacvatic. Rezistenta este la 1.5 metri apă "dulce" care nu se mișcă deloc, dar absolut deloc față de telefon. În momentul în care apa se mișcă, crește presiunea, scade rezistența. Timpul este un factor determinant la orice, dar absolut orice produs rezistent la apă. Inclusiv la ceasurile(cele normale nu smart) rezistente la apa, și care au garnituri nu adeziv, este recomandată înlocuirea lor la 2 trei ani. Iar la faza că nu contează ce lichid e, eu zic că ar trebui să țină și în acid eventual. Probabil la chimie ai învățat că substanțele interacționează între ele, cea mai neutră fiind apa pura. În rest contează, și chiar foarte mult, ce fel de apă(sau alt lichid e). Din ce ai scris tu, înțeleg că e vorba de apă de mare, și ținând cont că aceea e și în mișcare (valuri), și sărată (reactivitate mare cu multe substanțe) și telefonul mai vechi deja (adeziv mai uscat), să îl mai bagi și intenționat în apă ... Nu prea cred că ar fi vina lui Samsung. Și pe deasupra singurul loc pe care poate intra aerul în telefon (și implicit și apa) este un general pe la camere sau blitz, unde este acel orificiu pentru egalizarea presiunii.Screenshot_20230925_124152_Chrome.jpg
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salutare,
Telefonul rezista pana la 1.5 metri, iar garanția nu acoperă niciodată acest tip de dauna din câte știu. Doar Samsung Care, dar chiar și în cazul acela trebuie sa plătești 350 lei pentru al repara.....