Salutare comunitate am și eu o problema cu s10+ nu primesc mesajele de pe messenger când sunt trimise de o anumita persoana trebuie sa întru în messenger ca să le pot vizualiza păreri sa rezolv asta ?
Am S10+ la un moment dat acum o jum de an pățeam ceva de genu dar cu toate mesajele nu doar a anumitei persoane . Păi mă gândesc că trebuie să te asigur să fie actualizată aplicația, dacă o aia ctualizată ori ștergi memoria aia chake sau o reinstalezi. În rest habar n-am nu merită și îți resetez telefonul pt o aplicație. Acum vezi tu, good luck !
Poate ai persoana respectiva pe mute sau ceva de genul. Folosesc rar messenger dar știu ca pe whatsapp poți trece pe cineva la dnd si nu mai primești notificări de mesaje.
Dacă te referi la Facebook messenger da, trebuie sa intri în aplicație sau poti folosi chats heads care-ți permite sa citești și sa conversezi pe messenger fara sa intri în aplicație. Dacă este vorba de o anumita persoana nu vei primi mesaje dacă ai blocat-o sau i-ai restricționat posibilitatea să-ți scrie. Un exemplu ar fi dacă ai activat opțiunea ignorare mesaje de la persoana X caz în care mesajele ei vor întra în cereri de mesaje nu în lista de conversatii