Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Ecran stricat

(Subiect creat la: 25-09-2022 12:28 AM)
347 Vizualizări
hmmm212
Apprentice
Opțiuni
Am scăpat telefonul pe jos și deși nu am spart ecranul, display-ul arata doar culori random.

Întrebarea mea este, în mallul din Băneasa exista și service, oare as putea merge mâine cu el sa-l repar?
1 Soluţie
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Pe zona cu intrarea la Carrefour. O sa vezi Samsung mare. Si mai au vreo 2 insule cu prezentari de produse, iti pot arata ei unde.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

9 Răspunsuri
VladMarian
Pathfinder
Opțiuni
Nush dacă e deschis Duminica
0 Aprecieri
Oppenheimer
Voyager
Opțiuni
Salut,

Da, există. Și da, este deschis și duminica, program normal din câte cunosc.
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Cred ca este total compromis displayul
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
La Baneasa e deschis, mergi linistit. Daca au piesa pe stoc se rezolva si iti schimba display-ul in aprox 1 ora

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
hmmm212
Apprentice
Opțiuni
Este chiar în Mall service-ul?
0 Aprecieri
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Pe zona cu intrarea la Carrefour. O sa vezi Samsung mare. Si mai au vreo 2 insule cu prezentari de produse, iti pot arata ei unde.

hmmm212
Apprentice
Opțiuni
Gata, am rezolvat-o

Mi-au schimbat display-ul și aparent bateria și carcasa și ecranul erau cumva bonus.

Mersi de ajutor.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Super, ma bucur ca ai rezolvat....sa il folosesti fara incidente de acum. Nu ne-ai spus ce model de telefon este... S10?

0 Aprecieri
Teodora
Troubleshooter
Opțiuni
Cât a costat?
0 Aprecieri