Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Apeluri

(Subiect creat la: 12-09-2022 09:15 PM)
729 Vizualizări
miky25
Student
Opțiuni
Am probleme cu apelarea unu nr de telefon,  când încerc sa apelez îmi da tonu de ocupat ,nu sunt blocata de persoana respectiva nici pe whatsapp nu pot sa o sun ,dar mesajele pe whatsapp le primește nu înțeleg care este problema 

4 Răspunsuri
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
E blocat. Că să te lămurești, dacă ai posibilitatea, pune cartela SIM a persoanei respective într-un alt telefon și o să meargă. Sau sa șteargă numărul din agendă și să îl înregistreze din nou
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Sau încearcă varianta asta propusă cineva de pe comunitate Orange SmartSelect_20220913_000533_DuckDuckGo_40269_1663016734.jpg
miky25
Student
Opțiuni
Am încercat și la fel , tot ton de ocupat
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Nu ştiu cum se poate explica altfel decât ca fiind o problemă care ține de nişte setări de prin lista de contacte(unde sunt salvate şi sincronizate),pe WhatsApp evident nu ar fi primit nici mesajele dacă erai blocată.Posibil ca problema să fie la acea persoană nu la tine.Dar cel mai bine ar fi să vă ştergeți amândoi numerele din agendă(nu doar acea persoană cum spune şi @GeorgeH)şi să le reintroduceți/reînregistrați verificând să nu apară ca duplicat,apoi să testezi dacă poți apela acea persoană şi dacă îți mai sună acel ton de ocupat .Dacă ai active anumite servicii VoLTE sau WiFi calling încearcă şi aşa .Altă metodă mai bună nu ştiu dacă există,poate colegii care au avut situații similare să vină cu vreo altă rezolvare.
🙂