Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Upgrade la One UI 4 Note 20 Ultra

(Subiect creat la: 11-01-2022 10:18 AM)
559 Vizualizări
StevenBobo
Navigator
Opțiuni
Bună tuturor! Pe Note 20 Ultra a sosit astăzi Android 12 cu ONE UI 4. Ca primă impresie: mulțumit de performanță, rapid și eficient, mai bogat în opțiuni , mai plăcut și mai ușor de utilizat. Problema este că, din păcate, am observat un mare regres al designului care apropie ONE UI 4 de Samsung Experience Home cu android 7 sau 8. Majoritatea simbolurilor din dreptul fiecărei opțiuni au fost eliminate, din aplicații precum Samsung Health,sau altele. Designul a devenit mai schematic și mai lipsit de consistență și culoare. Aplicațiile My Files și Mesaje sunt de-a dreptul oribile ca design, versiunile vechi fiind mult mai plăcute d.p.d.v. vizual. Dar există și îmbunătățiri de design, cum ar fi cele din aplicația Device Care, care mi se pare mult mai estetică ca înainte.
11 Răspunsuri
iullian
Explorer
Opțiuni
În ce context ai primit actualizarea? Eu am liber de rețea și nimic, deocamdată.
StevenBobo
Navigator
Opțiuni
Și eu sunt liber în rețea. Am căutat pur și simplu și mi-a găsit update ul. În mod normal trebuia să o primiți și dvs. Oricum ei au spus că Note 20 va primi în Ianuarie. Se poate să aveți un Note cu software pentru altă țară.
0 Aprecieri
iullian
Explorer
Opțiuni

Rămâne să văd. Toate update-urile le-am primit direct OTA, inclusiv december security patch-ul... Nu ar trebui să fie ceva incosistență. Mersi.

Redfeu
Explorer
Opțiuni
Primit azi,deocamdata ok
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Note 20 Ultra 5G are firmware-ul aparut pe data de 9-Ianuarie...probabil a mai durat cateva zile ca sa inceapa sa primeasca si dispozitivele update-ul prin OTA. Cei care au CSC ROM ar trebui sa primeasca in perioada urmatoare, nu la toata umea apare in aceai zi (asta ca sa nu intrebati iar da de ce eu nu am primit si la vecinul Costica a venit, da mie cand imi vine, etc) :)))

P.S. Va recomand sa rulati Galaxy App Booster din suita Good Guardians după update (de altfel după FIECARE update ar fi de recomandat sau o data la 1-2 saptamani functie de utilizare). Imbunatateste vizibil utilizarea

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Momentan am observat lipsa unei optiuni din camera/galerie. In momentul cand filmai inainte cu HDR/HDR10+ exista o optiune care convertea automat filmuletul in format SDR pt dispozitivele sau platformele pe care faceai share. De ex daca filmam ceva si după dadeam share pe Whatsapp, inainte sa faca efectiv share se realiza o conversie si abia după puteam alege cui trimit etc.

Ei bine aceasta optiune nu mai exista si filmuletul nu se mai converteste ci este trimis direct. Problema este ca filmuletul primit la destinatie arata groaznic, cu culorile spalacite si tonuri de gri deoarece Whatsapp nu este capabil sa afiseze contnut HDR.

P.S. Am atasat si un screenshot din A11 de la un coleg...optiunile alea 2 de "Convert HEIF image..." si "Convert HDR10+ video..." au disparut in A12 (erau in setarile Galeriei)

O sa raportez problema si ca BUG dar am zis sa o amintesc si aici poate cineva gaseste o alternativa. Evident exista posibilitatea sa NU folosesti HDR cand faci filme dar asta e chiar aiurea sa am posibilitatea sa fac filmulete de calitate si sa nu o fac. Ata varianta este sa editezi manual filmuletul după ce l-ai facut si sa salvezi o copie a lui in format SDR si la aceea sa faci share....dar este mult mai complicat si peste mana (totusi este singura varianta pe care o am momentan)WhatsApp Image 2022-01-11 at 13.10.47.jpeg

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Teo36
Voyager
Opțiuni
Mai "crapa" camera in landscape cand apesi pe more?
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu. Screenshot_20220111-133831_Camera.png

Teo36
Voyager
Opțiuni
Nice. Astept si eu update-ul sapt viitoare
0 Aprecieri
Syma944
First Poster
Opțiuni

image

image

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Puteai cauta si tu si sa nu deschizi un topic nou degeaba. A pus altcineva mai devreme informatia aici:

Upgrade la One UI 4 Note 20 Ultra - Samsung Community

0 Aprecieri