Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Digi mobil 5G pe Note 20

(Subiect creat la: 12-10-2020 08:19 PM)
8837 Vizualizări
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salutare,

E cineva care foloseste Digi mobil si a reusit sa acceseze o retea 5G? Daca da, a trebuit sa faceti ceva anume pentru activare? 
Eu am trecut printr-o zona unde stiam ca e 5G, dar telefonul nimic. Ma gandesc ca poate trebuie cumva activata vreo functie de catre cei de la Digi, sau?
Stiu ca atunci cand au dat drumul la VoLTE si vroiai sa folosesti functia pe un mobil care " nu era suportat" oficial , trebuia introdus SIM-ul intr-un telefon care era pe lista si se activa setarea.

3 Soluţii
Soluţie
As168
Helping Hand
Opțiuni
https://www.media-max.ro/pret-abonamente-si-servicii-digi-mobil/
Văd că se face referire la rețeaua 5G in descrierea abonamentelor,deci nu pare să fie abonamente speciale...
Sper că nu te incurc,mai mult decit te ajut...

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Asa cum am promis, am revenit cu raspuns oficial din partea Digi. Nu trebuie abonament special, orice fel de abonament beneficiaza de 5G, daca telefonul este pe lista telefoanelor compatibile.
Pentru activare trebuie contactat Digi.

@As168  , @Hansen9  🙂

ElfStone_0-1602572815510.png

@Scorpia  , tu iar dai informatii aiurea ca de obicei 😉

Soluţie
Runcan
Journeyman
Opțiuni
Functioneaza 5G pe Note 20 Ultra . Testul este facut la Cluj. Toate abonamentele au 5G dar trebuie sunat la Digi pentru activarea profilului.

3 Soluţii

56 Răspunsuri
Hansen9
Voyager
Opțiuni
Trebuie să ai abonament 5g la operator!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Pe abonament sunt 🙂
Ai digi.mobil si Note? Iti functioneaza?

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ideea e ca, pe site inca nu apar Note 20 ca si telefoane "compatibile", dar ma gandeam ca e din cauza ca sunt relativ noi.
Speram sa gasesc pe cineva pe aici cu digi.mobil caruia ii merge.

As168
Helping Hand
Opțiuni
@ElfStone, știi că eu nu sunt pe Digi, dar la mine,de exemplu, nu activaseră cei de la Orange setările din sistemele lor, de aia nu vedea rețeaua 5G cînd făceam testele de viteza in Piata Victoriei, la mesajul lui kweilro.
Poate n-ar strica un telefon la Digi.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

@As168  , da, da, stiu ca ziceai in alt post asta. O sa vad care e situatia la digi maine si revin. Ma gandeam ca ma scuteste lumea de asta. 
@BPavel  , merci de info!

Soluţie
As168
Helping Hand
Opțiuni
https://www.media-max.ro/pret-abonamente-si-servicii-digi-mobil/
Văd că se face referire la rețeaua 5G in descrierea abonamentelor,deci nu pare să fie abonamente speciale...
Sper că nu te incurc,mai mult decit te ajut...
Hansen9
Voyager
Opțiuni
Sunt în Digi,am Note 20 Ultra,am abonament Optim nelimitat, dar nu am optat încă pentru varianta de ABONAMENT 5G
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Pai nu e nici o varianta de abonament 5G din cate stiu. Sa inteleg ca trebuie un tip de abonament special? Ma indoiesc.

Ar trebui sa functioneze pur si simplu (pe terminalele compatibile). Poate pana nu apar pe site nu o sa functioneze 5G pe Note 20 / ultra.

BPavel
Voyager
Opțiuni
eu nu am abonament 5G si îmi funcționează 5G🙂
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Asta ma gandeam si eu! Ai facut ceva special sa functioneze? Ai cumva note 20 sau alt dispozitiv 5g?

BPavel
Voyager
Opțiuni
am s20 ultra,si nu,nu am făcut nimic sa funcționeze 5G pur și simplu merge când sunt în zonele 5G🤷🏻‍♂️
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

S20 ultra e pe lista oficiala cu telefoane compatibile de la digi. E perfect ca nu mai trebuie facut nimic.
Cred ca trebuie doar sa astept sa ajunga pe lista si Note 20.
Merci mult !

As168
Helping Hand
Opțiuni
@BPavel, de unde știi că funcționează 5G? Doar pt că îți apare 5G sus, in bara? Asta înseamnă doar că telefonul tau are tehnologie 5G, nimic mai mult.
BPavel
Voyager
Opțiuni
@As168,funcționează pentru ca,altfel dacă nu funcționa nu puteam trimite mesaje/poze/ sa ascult muzica i mean?
Hansen9
Voyager
Opțiuni
Încerc să îți spun că, din câte știu nu e suficient ca telefonul să fie 5G, îți trebuie și ABONAMENT 5G....
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ma indoiesc. Voi suna maine la Digi 🙂

Scorpia
Helping Hand
Opțiuni
La Digi este necesar abonament pentru 5G
0 Aprecieri
Hansen9
Voyager
Opțiuni
Este cea mai bună idee să suni la Digi mâine și dacă am dreptate mi-ar face plăcere să îmi spui și mie!Până atunci îți doresc tot binele...
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

@Hansen9  , nu am vrut sa par nu stiu cum, imi cer scuze daca a sunat ca si cum nu cred ce spui. Eram doar mirat.
Cu siguranta sun maine si revin aici cu detalii. Merci mult de info, seara faina!

Hansen9
Voyager
Opțiuni
Te iubesc oricum....