Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Conectare retea 5g digi

(Subiect creat la: 26-02-2021 12:48 PM)
3276 Vizualizări
Cipi
Apprentice
Opțiuni
De 3 zile am un note 20 ultra 5g. Desi am activat telefonic serviciul la digi, nu reusesc sa accesez reteaua 5g. Zona centrala din Timisoara este acoperita 5g. Am inlocuit si cartela sim pentru a elimina orice suspiciune... Acelasi rezultat. Pe 4g merge perfect, dar 5g nu se conecteaza.Telefonul este varianta de europa, cumparat Altex.
Daca are cineva vreo idee, sau a mai experimentat asa ceva, va rog sa imi spuneti. 
Multumesc mult !
0 Aprecieri
22 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Am testat eu pe langa Iulius Mall in TM si m-am putut conecta la 5g Digi.
Stiu ca tot lucrează cei de la digi la retea si poate in momentul in care ai testat nu era functional.

Daca intri in contul digi, iti apare la servicii telefonie 5g?
M61661
Navigator
Opțiuni
da, în Timișoara merge 5G, în special în zona centrala
0 Aprecieri
Cipi
Apprentice
Opțiuni
Da, apare ! Este activ ! Am dicutat **bleep** cei de la suport clienti si au spus ca in centru trebuie sa mearga. Este activ si functional. O sa incerc si langa Iulius **bleep** prima ocazie. Multumesc !
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ah, a doua oara cand am fost la Iulius Mall nu am mai avut nici acolo 5G, de asta ziceam ca e posibil sa se lucreze la retea si sa nu functioneze mereu.

Si da, viteza a fost mai degraba de 3G decat de 5G 🙂 Dar, la fel ca si tine, am vrut doar sa vad 5G pe telefon. O sa mai dureze pana ne putem bucura de 5G si doar voi astia din orasele mai mari. Noi astia din orasele mai micute, doar cand venim in vizita "la oras" :-))

AndreiGamezz
Explorer
Opțiuni
Nu am intalnit in nici o zonă a țării mai ales București 5G acești nu este un proiect asa de bine dezvoltat. Sa speram ca pe viitor o sa se repare. Succes in continuare!
0 Aprecieri
WPO
Explorer
Opțiuni
La Vodafone abia ***** ce s.a refacturat prima luna de abonament a mers 5G, chiar daca contractul era deja in vigoare de 2 sapt!
0 Aprecieri
Agentul007
Navigator
Opțiuni
In ce zona ai 5G la Vodafone?
0 Aprecieri
WPO
Explorer
Opțiuni
in jumatate de constanta
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu vreau sa te deziluzionez dar....5G in RO este abia "nascut" si gasirea semnalului este mai dificila decat sa prinzi un Pokémon Go. Si chiar daca reusesti, vei avea o viteza destul de slabuta. De multe ori afiseaza 5G dar degeaba.

Problema nu este de la telefonul tau. Am acelasi model si patesc acelasi lucru **bleep** Vodafone in Bucuresti. La ora actuala, se pare ca cea mai buna retea din punctul asta de vedere ar fi Orange dar oricum, toate sunt la inceput **bleep** 5G-ul.

Stai linistit, bucură-te de telefon care este super si asteapta sa imbunatateasca operatorii reteaua, alta solutie nu este

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
ciiniirosii
Pioneer
Opțiuni
5G-ul oferit acum de operatorii de telefonie mobila nu e 5G nativ, ci folosesc tehnologiile existente. Licitația pt spectrul dedicat 5G nu a avut loc încă.
PS: speed test 5G făcut pe Orange în zona Pipera

Screenshot_20210226-140347_Speedtest.jpg

OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni
5g peste 2 ani ne vom putea bucura. Și pana nu se introduce mm-wave cum este în USA 5g oferit de operator e 4g+.
Sunt câteva antene prin centrele orașelor mari și cam atât.
Rezumat! 5g e doar pe foaie în următorii 2 ani.
Hai Universitatea! 😂😂😂
0 Aprecieri
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
tu vrei 5g de la digi ? pe bune vorbești? vezi mai întâi ce viteza are pe 4g+ ca te apuca rasul ... mergi pe Vodafone, Orange lasa digi pt cei ce nu prea folosesc datele mobile .....Vodafone/ Orange și **bleep** 1 linie 4g sparte digi în rețeaua Full 4g+ și lângă antena digi ....
Cipi
Apprentice
Opțiuni
Nu am mari asteptari **bleep** 5g-ul, nu am luat telefonul pentru asta, dar eram pur si simplu curios ... Am intrebat depre experientele voastre, pentru a fi sigur ca problema nu este de la telefon. Retelele vor evolua in timp **bleep** siguranta !
Multumesc pentru raspunsuri !
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
digi în următorii 10 ani va fi la fel ... ieftin și nefolositor....
0 Aprecieri
AndreiFrom93
Navigator
Opțiuni
incearca sa fortezi telefonul din setari sa mearga pe 5g doar, nu toate benzile 2g/3g/4g cum e setat implicit.
0 Aprecieri
ideamatei
Pioneer
Opțiuni
Si eu am vrut sa activez 5G la digi, pe noul S21 Ultra - sunt in Bucuresti, si guess what! Cica au posibilitatea de activare pentru S21, dar pentru S21 Ultra inca nu se poate la digi...
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Cere sa iti activeze si spune-le ca ai S21... o sa activeze si o sa functioneze. Mie mi-au activat cand Note 20 nu era inca pe lista de telefoane "suportate".

DragomirC
First Poster
Opțiuni
Salut a reușit cineva pe s21 ultra sa activeze 5g eu nu știu cum dacă da sa mi scrie și mie
Mulțumesc :smiling-face:
0 Aprecieri
ideamatei
Pioneer
Opțiuni
Da, mi-am activat 5G de la digi acum cateva luni deja pe S21 Ultra. Suna la ei. Oricum, in Bucuresti nu e ceva deosebit, e in 2-3 zone ultra centrale si cam atat.
0 Aprecieri
DragomirC
First Poster
Opțiuni
Mersi
0 Aprecieri