Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Vreau păreri despre Samsung note 10

(Subiect creat la: 07-11-2021 10:52 AM)
1964 Vizualizări
madaraluca
Pathfinder
Opțiuni

Bună dimineața as vrea și eu niște păreri  despre note 10 ..?

27 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Mie mi-a placut extrem de mult, a fost telefonul Note care după mine a avut cea mai buna dimensiune. Nici mic, nici mare, potrivit pt utilizarea cu o mana, putere destula chiar si pentru zilele noastre...singurul lucru pe care mi l-as fi dorit mai mare ar fi fost bateria. Chiar și asa totuși, ma descurcam avand incarcator peste tot inclusiv in masina.

L-am schimbat doar pentru ca am trecut la Note 20 Ultra si am regretat faptul ca Samsung nu a facut un Note 20 pe acelasi principiu (adica sa faca un Note mai mic dar la acelasi nivel calitativ si cuaceleasi specificatii precum varianta Ultra).

Camerele de la Note 10 sunt excelente, fac poze si filme incredibile.

Daca nu tii sa ai ultimele versiuni de telefon si nu vrei unul mare, cred ca Note 10 este una din cele mai bune alegeri pt un telefon premium de dimensiune mai redusa

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Marius_M
Legend
Opțiuni
Totuși exista un note 10 mai mic ...și anume Galaxy note 10 Lite 😁
madaraluca
Pathfinder
Opțiuni
Câți bani e ala.? Tot 10 milioane
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Sincer, nu am mai consultat oferte ptr achiziționarea lui dar bănuiesc că, totuși este un preț bun dacă mai este Black fridey....
madaraluca
Pathfinder
Opțiuni
Mersi
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Buna,

La fel ca si @RapierXDA , consider ca Note 10 a avut dimensiunea ideala! Mi-a placut extrem de mult telefonul atat ca si design cat si ca capabilități.
Din pacate si pentru mine bateria a fost cel mai mare inconvenient. Avand dimensiunea redusa, are o baterie prea mica si nu face fata unei zile întregi chiar si cu o utilizare redusa.

Daca prețul este foarte bun, poti sa il incerci dar eu ti-as recomanda mai degraba sa te indrepti spre Note 20 poate chiar S21 (chiar daca s21 are si el o baterie mai mica, noul procesor este mult mai economic si bateria te va tine mai mult decat pe Note10).
madaraluca
Pathfinder
Opțiuni
Mulțumesc frumos
MariusNCristian
Navigator
Opțiuni
Note 10 a fost primul telefon bine facut cu stylus. Il am si acum in stare perfecta, il tin de rezerva ca merita mai mult decat banii care i-as primi pe el. Dar Z Fold 3 e mult mai practic, sau S21 face poze ca un DSLR si poti folosi stylusul, chiar daca nu e incorporat. Sau mai bine astepti S22 in ianuarie ca are si pozele alea fabuloase si stylus incorporat.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Un telefon perfect pentru vremea lui (pentru 1 an şi ceva de acum încolo consider că încă ar merita banii primind Android 12 şi având încă performanțe deosebite)dar vin dispozitive noi mult mai tentante cu performanțe net superioare, fapt care mă determină să îți recomand să mai aştepți.
În fine,dacă prinzi unul nou,sau aproape nou dintr-o sursă de încredere la un preț foarte bun, merită aşa cum am scris deja...primeşte Android 12 care este structurat şi conceput mult mai ok decât Android 11,probabil multe dispozitive vor funcționa mai bine cu acest nou sistem de operare.
Dacă vrei unul pe termen mai lung 3,4 ani nu îți recomand să-l cumperi.
Revenind la parametrii tehnici şi trecând peste capacitatea uşor subdimensionată a bateriei 3500mAh(putea fi măcar de 4000mAh dar ar fi ieşit din concept pentru că ar fi rezultat un smartphone mai greu iar scopul lui a fost să ofere performanțe foarte bune într-o carcasă optimizată pentru manevrabilitate şi uşurință în utilizare) precum şi peste ecranul cu o rezoluție fixă/prestabilită FHD+,1080x2280 pixeli(care însă oferă chiar şi în aceste condiții o afişare extraordinară a conținutului de tip imagine/video pentru că are un display excelent- Dynamic AMOLED, HDR10+) are în rest doar calități deloc neglijabile aşa cum au specificat deja colegii.
Partea de audio foarte bună,partea de cameră cu performanțe foarte bune atât la capitolul foto cât şi înregistrare video.
Este uşor,are 168 grame şi se simte diferența față de un Note 10 plus,care are 196 grame(dar este firesc fiind mai mare).
Gândeşte-te doar că modelul din gama Note, apărut ulterior anume Note 20 are 192 grame.
Părerea mea este că greutatea, neluând în calcul şi eventuala husa/carcasă achiziționată ulterior este un aspect esențial în alegerea unui dispozitiv,indiferent cât de performant ar fi el.
Se pot spune/scrie multe depinde de fiecare cum îl percepe la nivel de design şi caracteristici tehnice, însă cu certitudine este un telefon deosebit şi performant raportat la multe alte dispozitive, chiar şi acum în 2021.
Totuşi sfatul meu este să aştepți şi să te orientezi spre modele mai actuale pentru că vei avea un suport tehnic mult mai substanțial atât pe partea de sistem cât şi de securitate.
🌹
madaraluca
Pathfinder
Opțiuni
Mulțumesc frumos..am un Samsung a20 e dar are momente când se blochează și nu știu de ce și deaia vreau sa îmi iau altu 🙂
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Ştiu.🙂
Şi eu am utilizat o perioadă A20e preponderent în convorbiri telefonice.
Dar l-am tras pe dreapta din exact aceleaşi motive deşi era drăguț.
Am revenit la Note 4 care este model foarte vechi însă pentru ce am eu nevoie, mai ales la nivelul calitații convorbirilor telefonice este excelent.
Pentru restul necesităților, am multe alternative de asta mi-am şi permis să renunț la A20e.
Mai fă un efort şi păstrează-l ,iar între timp aduni nişte bani şi cumperi un model din 2021/2022.
0 Aprecieri
MariusNCristian
Navigator
Opțiuni
z fold 3, nu mai sta pe gânduri 🙂, e f rezistent, l-am scăpat de câteva ori rău și nu are nici o urmă, balamaua merge perfect și ai la tine o tabletă 4k in dimensiuni la 1/2 aproape față de un Note 10. A scăzut mult și pretul, e cu 1500Ron mai puțin decât l-am luat eu. E important însă să iei de 512 GB pt că 4k umple repede memoria.
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Sau uite, îți recomand eu un telefon dar nu din gama note.....uită-te pe profilul meu ca am și câteva monstre de poze cu telefonul meu pe care îl folosesc și sunt mulțumit la ce bani am dat pe el.
Marius_M
Legend
Opțiuni
Treci pe A52 5G sau A52s și nu o să îți para rău
0 Aprecieri
madaraluca
Pathfinder
Opțiuni
La a 52 .. și îți mehe bine ?
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Da
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Uite sunt făcute recent pe înserat....cu A52 5G 20211102_180857_6332.jpg20211102_180946_6333.jpg
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Pozele sunt in IOR?

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Nu, în zona unde stau eu
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
A stai ca acum vad cladirea pe dreapta... Seamana cu zona de la pta Alba Iulia spre Unirea blocurile de pe dreapta

0 Aprecieri