Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S Pen

(Subiect creat la: 23-12-2023 10:11 AM)
352 Vizualizări
GabitzaAna
Apprentice
Opțiuni
Bună ziua! 
Nu reușesc să mi conectez creionul la telefonul meu Note10+. Menționez ca, este folosit regulamentar, îl folosesc doar când este cazul. De aseară, nu înțeleg ce are. L am scos pentru a tăia o imagine, apoi când l am introdus la loc, a apărut semnul ca nu este conectat. Am dat reconectare și restart. 
Va mulțumesc pentru ajutor!

image

11 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Am văzut câțiva utilizatori cu aceeași problemă. https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-note10/problema-s-pen/td-p/8526935?src=ShareByUserC...
Încearcă să resetazi S-penul, vezi daca se rezolva așa. Dar mulți utilizatori au încercat cu resetarea S-penului și nu s-a rezolvat. Dar poți încerca. Ultima soluție ar fi să achiziționezi alt S-pen sau să dai o resetare generală la telefon, dar dacă nu folosești S-penul intens, ci doar ocazional, nu are rost să dai resetare la telefon
GabitzaAna
Apprentice
Opțiuni
Vă mulțumesc frumos pentru răspuns!
Sărbători frumoase! 🎄
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Sărbători frumoase și ție!🎄
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Vezi cum e ăsta 1703333873068_1703333873059_0.jpg
GabitzaAna
Apprentice
Opțiuni
Da, va mulțumesc frumos. O sa vad ce decizie iau. Ori un telefon nou, deși acesta îmi este foarte ok sau vad ce fac cu s pen ul, ca l folosesc ocazional.
Sărbători frumoase! 🎄❄️🎅
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Crăciun fericit, ești o scumpă!🥰
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Posibil sa se fi dus bateria, are totusi 4 ani + si bateria aia nu este asa mare. Era in jur de 25 eur un S-Pen nou

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
GabitzaAna
Apprentice
Opțiuni
Mulțumesc frumos pentru răspuns. O sa merg la un Shop sa văd ce o fi mai în avantaj.
Sărbători frumoase! 🎄❄️🎅
0 Aprecieri
Ykuzo
Pathfinder
Opțiuni
Și eu am această problemă. Super capacitorul din creion nu mai înmagazinează energie și nu se mai poate conecta la telefon.
Ai două variante din care poți alege:
- Dezactivezi acțiuni prin gesturi și folosești S-Pen-ul normal (ca să nu mai afișeze notificări de S-Pen deconectat)
- Achiziționezi un nou S-Pen care să includă Bluetooth (există și fără și nu este mai bun decât cel pe care îl ai deja).
GabitzaAna
Apprentice
Opțiuni
Vă mulțumesc frumos pentru sfaturi, o sa dezactivez deocamdată acțiuni prin gesturi. Pe viitor, poate un nou telefon. Acum, deocamdată nu I este timpul.
Sărbători frumoase! 🎄🎅❄️
Ykuzo
Pathfinder
Opțiuni
Sărbători fericite! 🎅