Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Note 10 plus Działa tylko 2G

(Temat utworzony: 14-01-2022 10:49 AM)
1244 Wyświetlenia
Lukasweg
First Poster
Opcje

Muj samsung note 10 plus działa tylko w trubie pracy sieci 2G , czy macie jakiś pomysł jak to naprawić ?

0 Like
20 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Lukasweg. Witaj. Sprawdzałeś sobie na innej karcie sim? I czy w ustawieniach połączenia nie masz wybrane tylko 2GScreenshot_20220114-110427_Call settings.jpgScreenshot_20220114-110233_Call settings.jpg
Lukasweg
First Poster
Opcje

Jak przełącze na 2,3 i automatyczną to nie działa jak dam tylko na 2g to działa i mogę dzwonić i odbierac no a internet 2g wiemy jKi jest

0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@Lukasweg Spróbuj zresetować ustawienia sieciowe oraz zmienić slot karty SIM ( jeżeli masz dual SIM). Ścieżka do wykonania pierwszego kroku: Ustawienia -> Zarządzanie ogólne -> Resetowanie. 

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Lukasweg  Witam

Udało się zresetować ustawienia sieciowe?

Lukasweg
First Poster
Opcje

Resetowałem di ustawień fabrycznych

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Lukasweg  Dalej zasięg pokazuje 2G, a jak wygląda sytuacja  przy włączeniu opcji LTE?

Lukasweg
First Poster
Opcje

Slot zmieniałem wszystko resetowałem , aktualizacje i dziqła tylko w trybie 2g

0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@Lukasweg A wstaw screen z zakładki informacje o oprogramowaniu. Ścieżka: Ustawienia -> Telefon - Informacje -> Informacje o oprogramowaniu. Dodatkowo kontaktowałeś się z swoim operatorem w celu sprawdzenia, czy nie ma jakiś problemów w twoim regionie przebywania ? 

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Lukasweg  Jak jest możliwość to proszę włożyć kartę sim do innego telefonu, zobaczymy czy będzie więcej niż 2G