Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wysyłanie SMSow z opóźnieniem z note 10 plus

(Temat utworzony: 29-04-2021 05:16 AM)
315 Wyświetlenia
mrtwardy
Explorer
Opcje
Cześć, we wcześniejszych smartfonach samsunga mogłem ustawić delikatne opóźnienie w wysyłce SMSow (nie mylić z planowaną wysyłką) dzięki czemu po kliknięciu wyślij miałem jeszcze kilka sek, by wstrzymać się z wysyłką wiadomości.
Może wiecie czy taka funkcja jest dostępna dla note 10plus, a jeżeli tak jak ja włączyć? Z góry dziękuję za informację.

P. S. Nie chodzi mi o funkcje planowania wysyłki wiadomości. 
0 Like
4 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mrtwardy  Cześć

Nie ma takiej opcji aby ustawić opóźnione wysyłanie wiadomości sms.

mrtwardy
Explorer
Opcje
Nie zgodzę się z tym co piszesz. Samsungi mam od S3 (s5, S7, s8, Note 8, note 10plus i jeszcze jakieś służbowe, których modeli nie pamiętam ) i wcześniej używałem tą funkcję. Więc być może nie ma jej od jakiegoś modelu, lub wersji oprogramowania, ale na 100% była dostępna.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mrtwardy  Mam dokładnie przed sobą ten samo model i przy obecnej wersji oprogramowania nie widzę opcji dotyczących opóźniania wysyłania wiadomości. 

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Wygląda zatem na to, że Samsung zrezygnował z tej funkcji w najnowszych wersjach nakładki One UI. Możesz dopytać firmę Samsung wysyłając zgłoszenie za pomocą aplikacji Samsung Members.

Wskazówka - zgłaszanie sugestii do firmy Samsung
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/porada-jak-zg%C5%82osi%C4%87-sug...