Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Why am I switching from Samsung

(Subiect creat la: 23-01-2021 11:21 AM)
301 Vizualizări
Dazlidon
First Poster
Opțiuni
1. Doar modelele samsung cu exynos nu mai pot accesa boot menu , doar daca ai castile cu usb type la tine sau connectezi telefonul la pc --- why ??????
2. Degradarea bateriei intr-un ritm fantastic -- se pare ca regula de 1 an pentru exynos este respectata
3. De ce este atat de proasta gestionarea bateriei pe exynos ??
4. De ce nu putem instala aplicatia de gcam fara nici o problema ? Pe exynos ma refer .. 
5. 108 x zoom for what ??? Make the software better first
6. Nu sunt pro iphone sau ceva ... Dar ma jur ma gandesc ma gandesc iar la oneplus ... Macar a devenit un pic mai mainstream 
7. Fast charger ... Cand incarca cum trebuie in 50 -60 de minute , cand fast charge-ul se duce spre 1 h si 20 -30 de minute 
8. Experienta samsung dex groaznica de la ultimul update 

Au ajuns sub orice critica ... Telefon de 1200 de euro ... 

0 Aprecieri
4 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Fiecare face cum considera, insa iti spun din experienta proprie ca pe Android Samsung ofera cea mai completa experienta.
Iti spun asta dup.a ce am folosit cativa ani buni OnePlus. Da, Oxygen OS este destul de bine facut dar din pacate mai au mult de lucru pana pot oferi ce ofera Samsung.

Nu stiu cum folosesti dispozitivul, dar eu pe Note 20 si Note 20 Ultra nu am avut probleme cu bateria.

Procesorul Exynos de pe Note 9, Note 10 si acum de pe Note 20  nu mi-a lasat vreodata impresia ca este inferior sau ca nu poate face fata cu brio la toate taskurile pe care le-a primit.

Gandeste-te bine si ia decizia care te multumeste pe tine. Daca hotarasti sa schimbi brandul, mult noroc in alegere. Daca o sa te intorci la Samsung te asteptam pe aici sa ne oferi feedback 🙂

P3tr1
Black Belt 
Opțiuni
nokea 3310 si ține bateria o luna
Alex303
Big Cheese
Opțiuni
😄😄😄😄
0 Aprecieri
Alex303
Big Cheese
Opțiuni
Nu știu ce le faceți la telefoanele acestea de le terminați bateria !
Umblați cu mai multă grijă nu știu ce să zic nu le mai supraîncărcați cu aplicații inutile. Eu nu am pățit așa ceva!
0 Aprecieri