Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Update android 11?

(Subiect creat la: 08-09-2021 01:47 PM)
797 Vizualizări
Mariusbz
Helping Hand
Opțiuni
Știe cineva daca Samsung Galaxy note 9 cel de 8gb RAM, cu 512 mem interna, știe cineva daca ar putea sau a primit android 11 cu UI 3.0? Doar curios! Mulțumesc pentru răspunsuri! 
14 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Actualizari de securitate inca primeste destul de regulat dar nu cred ca va primi Android 11. Cel putin, nu apare pe nici o lista oficiala.

Mariusbz
Helping Hand
Opțiuni
Păcat fiindcă este foarte potent din punct de vedere hardware și ar suporta super bine 😥 mai ales că asta de 8 GB RAM are procesor snapdragon la 2.8Ghz 🥰
AdmBot
Big Cheese
Opțiuni
Da e super trebuia sa primească
Blum29
Voyager
Opțiuni
Si varianta cu 8GB RAM importata oficial in Romania este tot cu Exynos....clipboard_image_1631114931475_1631114931475.jpg
Mariusbz
Helping Hand
Opțiuni
Am observat și eu, dar găsisem și cu snapdragon undeva
0 Aprecieri
AdmBot
Big Cheese
Opțiuni
Telefonu acela la cat de bune e ar trebuie sa primească 13 dar a20e abia e mort si are android 11
Mariusbz
Helping Hand
Opțiuni
Nu, am varianta de note 9 cu 6gb de RAM și 128 interna și este 10 si acesta dar m am gândit că dacă asta de 8 GB RAM cu 512 interna și snapdragon....zic având atâta memorie și RAM și hardware....sigur ar primi 😥
Mariusbz
Helping Hand
Opțiuni
Exact! Mă gandeam daca ar fi prin absurd să primească UI3.0....cel de 8 GB sa ii schimb placa de baza la al meu sau sa schimb cu alt note 9 😁 dar daca....nu se știe....😑
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Si varianta de 8GB/512GB este tot cu Exynos in Romania, nu cu Snapdragon. Tot ce a fost cu SD este neoficial importat pe canale "gri"

Nu este inclus in lista tel cu 3 actualizari majore din pacate, desi hardware-ul este mai mult decat capabil. Poti eventual sa gasesti pe XDA ROM-uri custom bazate pe versiuni mai noi de Android dar acest lucru e cam complicat pt utilizatorii obisnuiti

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Mariusbz
Helping Hand
Opțiuni
Nu este vorba de utilizator obișnuit, până la urmă nu încerci nu înveți, cat ai sa strici....un telefon....2....3..dar pe urmă înveți unde este greșeală și se repara! Nimeni nu se învață inginer! 😁
Mariusbz
Helping Hand
Opțiuni
Dar....rămân dezamăgit 😥 păcat de ansamblul hardware și baterie, ansamblu camere și toate cele că nu aș da niciodată note 9 pe un a41....că nu are ce am eu pe note ...!
P3tr1
Black Belt 
Opțiuni
Ii pui lineage os
0 Aprecieri
Mariusbz
Helping Hand
Opțiuni
Nu ms, nu stric integritatea telefonului doar că să pun un rom OS....
0 Aprecieri
Mariusbz
Helping Hand
Opțiuni
Chiar că 😁😁 dar mna mă bucură ideea nu altceva, stand sa te gândești un pic la Samsung a21s sau orice alt dispozitiv low....mid....care datorita ansamblului hardware....nu au cum sa funcționeze cu toată suita UI 3.0....si totuși au.....te oftica un pic mai ales că sunt la genul....700-1300......și eu am dat pe al meu 4500 acum 2 ani jumate! Dar clar cum ai zis și tu, când va fi momentul îl voi schimba! 😁