Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Touch o ia razna

(Subiect creat la: 23-08-2022 01:22 PM)
443 Vizualizări
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut, folosesc swipe gestures si Swift Key ca si tastatură. De la ultimele 2-3 update-uri mi se pare ca touch a luat-o razna când folosesc tastatura sau swipe gestures. Touch nu are probleme, este complet funcțional. 
Se rezolva doar dacă blochez și deblochez telefonul.
Mai are cineva problema aceasta? Ar putea fi un bug poate și de la Google Assistant?

16 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Hello,

Incearca un clear cache la aplicatia Swift Key, poate ajuta. 
Worst case, va trebui sa astepti un update.

ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Asta nu am încercat încă, o sa fie următorul pas. Mersi
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Totuși cred ca are legătură și cu gesture swipe, pentru că de multe ori când folosesc gesture se mai blochează sau apare Google Assistant 🤔
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ai bifat sensibilitate atingere din setari? Poate ar ajuta daca nu e bifata.

ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Da, este bifat, dar tot timpul am avut setarea asta. Nu cred ca are totusi legatura, problema a aparut relativ recent, iar de la ultimul update de securitate parca se intampla din ce in ce mai des.

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Am inteles. 

Legat de cache, se poate sa ajute. Daca e prea incarcat cache-ul se intampla sa mai agate.

Doar ca , daca zici ca patesti si cand folosesti swipe gesture e posibil sa fie alta problema.

Ai folie pe telefon? 

ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Dap, am o folie subțire care este în stare ok. Apropo, am pățit iar mai devreme, e de la swipe gestures, pur și simplu îmi blochează touch, nu mai răspunde cum trebuie sau o ia ranza.

Unde pot sesiza problema asta? 

EmiliaDuna
Hotshot
Opțiuni
Bună. Ma gândesc ca este de la tastatura aceia.. mai bine folosește tastatura samsung, sau cea de la google. Dezinstalezi aplicația și dai restart la dispozitiv, vezi cum se comporta după.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Nu îmi place cea de la Samsung, o prefer pe aceasta 😅
EmiliaDuna
Hotshot
Opțiuni
Înțeleg.. pai sa ii dai și un restart eventual. ☺️
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Ce model ai?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Un Note10 😀
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Cum ziceam și mai jos, cred ca gesture swipe ar fi cauza, de multe ori se blochează sau o ia razna touch când folosesc gesture. Probabil de asta o ia și razna tastatura câteodată
Toby1907
Helping Hand
Opțiuni

si eu am avut problema asta la update-ul asta https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-s10/update-s10e/m-p/5885678#M9577         ca se bloca ... dar la celalalt update nou cel de August parca e bine ... (dar astept sa treaca zile mai multe sa stiu 100% )

ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Zilele trecute am făcut update pentru august și nu este nici o îmbunătățire cu aceasta problema. Ba din contra, parca de la ultimele update-uri este din ce în ce mai des

cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Swipe gestures & SwiftKey si aici, fără probleme.
0 Aprecieri