Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Note 10 plus beta 2 in Uk

(Subiect creat la: 25-11-2020 08:48 PM)
422 Vizualizări
mauk1us
Pioneer
Opțiuni
Cum zice și titlul, oneui 3 beta 2 pentru note 10 plus ia out. Din păcate nu se știe changelogoul încă ?!!?
Metoda de instalare nu e pt cei slabi de duh dar pare să merite
7 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

TInand cont de faptul ca programul beta s-a terminat pentru Note 20, nu prea merita pentru ca inseamna ca lansarea oficiala nu e departa. Nu as risca sa instalez beta pe cai "neoficiale" cand probabil urmeaza sa il primiti pe Note 10 in Ianuarie.

mauk1us
Pioneer
Opțiuni
deja am luat-o pe cai greșite....dar sincer nu recomand, nu vad nimic diferit fata de beta 1, chiar vad lower frame rates la unele animații care înainte erau ok...
0 Aprecieri
mauk1us
Pioneer
Opțiuni
nu ai cum sa stai cuminte cu un note, note erau rom flashers flag ships....și ei vor să oprească seria de note....sigur nu o să îmi înlocuiesc noteul cu un foldable
0 Aprecieri
MarianMXM
Apprentice
Opțiuni
La ce autonomie are al meu note 20 ultra imi vine sa il trimit inapoi! Sunt dezamagit.
0 Aprecieri
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
pai la asa un ecran și baterie de doar 4500 cât ai vrea sa tina ? pe mine ma enervează ca de la note 10 in sus parca se incalzesc mai tare și puțin lag pe ele un unele aplicații....
0 Aprecieri
MarianMXM
Apprentice
Opțiuni
Eu vin de la un OnePlus 7T Pro...si ala nici nu se incalzea si tinea si bateria. Se misca perfect note 20 ultra dar si ala se misca la fel insa statea foarte slab pe partea de foto. Nu stiu ce sa zic...pe partea de practicabilitate mi se pare un pas inapoi. Chiar o sa incerc zilele urmatoare sa il tin numai pe 60hz ecranul, doar pentru curiozitate.
0 Aprecieri
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
eu tot note 20 ultra dețin și iti spun sincer ca nu sunt super incantat de el , exista o mica agățare la Facebook pe 120 Hz se observa pe 60 Hz nu și mai agata puțin la asphalt9 , in rest blana , la cât costa sincer ma așteptăm sa ruleze blana la maxim asphalt 9
0 Aprecieri