Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Ton nou la SMS. Note 20 Ultra. Cum se face?

(Subiect creat la: 29-08-2022 12:03 PM)
359 Vizualizări
VasileB
Student
Opțiuni
Servus.Vreau sa adaug în lista existenta de tonuri SMS un ton anume. Note 20 Ultra 5G. Cum se face?
A doua întrebare ar fi: se pot individualiza tonurile de SMS pentru un contact din agenda? (Telefonul nu îmi da posibilitatea decât setarea unui ton pentru fiecare SIM și atat).
Dacă ma puteți ajuta, va mulțumesc mult!
5 Răspunsuri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Faci un director cu numele de Ringtones. Pui in el mp3-ul. Si apoi il selectezi de la sunete.
Personalizarea notificarii pentru un contact anume o faci din agenda - contactul - editare - view more sau detalii sau nu stiu ce limba de afisare ai setata - jos de tot ai posibilitatea de personalizare
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
VasileB
Student
Opțiuni
În Ringtones merg numai tonurile pentru apel, nu și cele de notificare la SMS. Îți mulțumesc pentru răspuns, dar eu pentru tonuri-de notificare-la SMS caut raspuns.
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Atunci e la fel cu diferenta ca in loc de folderul Ringtones faci unul cu numele Notifications.
Asta din print screen e pus de mine.. doar ca demo ca il poti selectaScreenshot_20220829_205805_SecSoundPicker.jpg
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
M-am gandit de la bun inceput la Notifications. Sincer.. din obisnuinta am scris Ringtones 😞
Sorry
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Pentru SMS(pentru toate mesajele noi primite) poți aloca orice ton ,înlocuindu-l pe cel predefinit astfel:
-ții apăsat uşor pe pictograma/iconița aplicației SMS până apare acea fereastră cu"i" în partea de sus.
-apeşi pe "i" şi ajungi la meniul de informații a aplicației
-apeşi pe rubrica notificări apoi apeşi pe "categorii notificări" din partea de jos
-la categorii notificări alegi rubrica "mesaje noi" iar acolo apeşi pe rubrica sunet de unde poți personaliza tonul pentru mesajele noi primite selectând oricare alt sunet din acea listă unde îl găseşti şi pe cel descărcat de tine

Pentru personalizarea sunetului SMS strict alocat unei anumite persoane din lista de contacte procedezi astfel:
-intri în lista de conversații SMS,apeşi pe contactul respectiv şi din fereastra de conversații/mesaje ale acelei persoane apeşi pe cele 3 puncte din partea de sus iar ulterior pe opțiunea "sunet notificare".
Acolo poți schimba sunetul de notificare mesaje personalizându-l doar pentru persoana respectivă nu la modul general.
0 Aprecieri