Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Almost there...

(Subiect creat la: 02-09-2022 10:28 PM)
465 Vizualizări
Teo36
Voyager
Opțiuni

image

***** 1 an de utilizare telefonu a facut in sfarsit contact cu...coltu unei dale de beton. Folia de protectie (cu care telefonu a venit din fabrica) a avut cel mai mult de suferit si a trebuit sa o scot. Cea mai mare durere, nu cred ca voi mai gasi folie atat de buna si mai ales atat de bine pusa pe telefon. Ecranu are doar o mica julitura aproape insesizabila. Cazatura doar de la juma de metru, dar avand in vedere ca a venit direct cu ecranu pe acel colt de dala, pot sa zic ca e un mini miracol ca nu s-a destramat. 
Deci well done samsung 👍
12 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Imi pare rau de intamplare, este un telefon destul de greu si atunci cand cade...cade. Am pățit și eu cu Note-ul meu, a cazut din suportul mașinii fix cu ecranul in jos pe sina metalica a scaunului. S-a spart fix pe muchie, noroc ca am asigurare si cu aceasta ocazie mi-au schimbat: rama metalica, display, capac spate, baterie si s-pen. Practic mi-au dat telefon nou mai putin placa de baza, modulele camerei si...cam atat. Nu am inteles de ce au schimbat baterie si s-pen, dar nu am facut nazuei la un telefon de 2 ani.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Teo36
Voyager
Opțiuni
Cand se intampla se intampla. De obicei il tin la gat, ca am husa ringke cu strap, dar acum l-am pus in buzunar la piept la o bluza de trening. Am uitat sa strang fermoaru la buzunar si cand m-am aplecat sa fac ceva...a si sarit afara telefonu.
Daca venea pe spate nu avea nimic dar logic ca nu avea cum sa se intample asa...care mai era farmecu 🤣🤣
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Pe vechile telefoane din seriile S si N aveau folii pe ecran din fabricație, chiar dacă erau din silicon.dar erau foarte bune și de durata.
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Acum vreo săptămână a făcut si al meu cunostinta cu asfaltul, l-am pus in buzunar pe lângă buzunar. Din fericire am husa si a cazut pe spate, ma mir, credeam ca este o regula universala, telefonul va atinge asfaltul cu suprafața cea mai puțin protejata. Posibil intervenție divina.
PACRi
Maestro
Opțiuni
Era display-ul pus invers. Știi povestea cu o felie de pâine dacă e unsa cu ceva și cade, întotdeauna cade cu partea unsă în jos. Cică in antichitate cuiva i s-a întâmplat minunea. Felia i-a căzut cu partea unsa în sus. Intrigat de întâmplare i-a scris unui mare învățat de prin vremurile alea și l-a întrebat cum a fost posibil. După multe luni a primit raspunsul. Ai uns felia de pâine greșit. Trebuia pe partea cealaltă. :))
Se pare ca și regulile universale au scăpările lor :smiling-face:
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Oare sa ma duc in service sa întoarcă display-ul?
Sau îl țin asa si sper sa nu observe universul?
PACRi
Maestro
Opțiuni
Nu. Nu il trimite. Universul e ocupat cu altele. Nu sta sa observe ca ai tu display-ul invers. Invata sa citesti pe dos si gata. 😂😂
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Mulțumesc pentru sfaturi!
DavidBuliga14
Helping Hand
Opțiuni
In cazul în care vrei sa-ti pui alta folie poti sa o cumperi pe cea de la S22 Ultra
0 Aprecieri
Teo36
Voyager
Opțiuni
Nici nu m-am gandit ca ar merge. Stiu ca e un pic mai mic la s22 parca 6,8 fata de 6,9. Caut pe net sa vad ce si cum. Ms de idee 👍
DavidBuliga14
Helping Hand
Opțiuni
Cu placere, diferențe ar trebui sa fie foarte mici, milimetrice, dar sunt sigur ca se va potrivi
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Dacă ești din București, sună la ESD să ii întrebi dacă au folie pentru telefonul tău. Costul probabil este undeva pana în 100 lei. Iar dacă răspunsul este unul pozitiv cred ca te și pot programa sa o schimbi.
Asta am dorit sa fac eu la un moment dat pentru al meu Note10, dar din lipsa de timp, nu am mai ajuns.
0 Aprecieri