Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Smart Mobile

(Subiect creat la: 16-12-2021 04:24 PM)
1433 Vizualizări
SorinDaniel
Voyager
Opțiuni
Salutare! De curând mi-a scăpat telefonul în apă așa că am decis să-l înlocuiesc pt moment cu un Note 10 Lite.
Toate bune și frumoase până când am observat că nu-mi găsește absolut deloc (orice aș face) aplicația Smart Mobile Raiffeisen.
Am încercat direct din play store, apoi dintr-un browser care ulterior să mă redirecționeze direct În play store de unde să descarc aplicația și nici așa nu merge.
Singura soluție să pot avea aplicația a fost să o descarc pe un A51 și să o transfer pe Note 10.
Atașez un screenshot cu ce îmi arată în play store atunci când caut aplicația.
Ciudat este că aplicația este văzută pe alte 3 telefoane pe care am căutat o, respectiv un A51, un Xiaomi 10 Pro și un Motorola G60.
Deși telefonul, Note 10 Lite este updated la zi și în play store este adresa d email personală și este setat pe Romania, nu înțeleg ce ar putea avea.
I-am dat resetare generală de 3 ori până acum încercând să-mi dau seama ,i-am dat recuperare din backup și celelalte aplicații Raiffeisen (Smart Token și RaiPay) le vede arta in play store cât și în backup dar Smart Mobile nu o vede nicicum.
Poate cineva m-ar putea ajuta să-mi spună ce ar putea avea, mulțumesc!
Țin să menționez că am fost la bancă și domnișoara a descărcat aplicația in fața mea pe telefonul ei personal.
De asemenea telefonul Note 10 Lite este cumpărat din Romania, respectiv eMag. 

image

1 Soluţie
Soluţie
SorinDaniel
Voyager
Opțiuni
S-a rezolvat! Mulțumesc tuturor. A fost o problemă cu aplicația și se pare că cei de la Raiffeisen nu voiau să recunoască problema, dar până la urmă au făcut-o.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

22 Răspunsuri
Andreeei
Voyager
Opțiuni
Nici eu nu găsesc aplicația..
SorinDaniel
Voyager
Opțiuni
Cu ce telefon ai căutat? Ai incercat să cauți aplicația într-un browser și ulterior să te redirecționeze către magazin play?
0 Aprecieri
Andreeei
Voyager
Opțiuni
Cu S21 Ultra, in magazin play nu apare, dar am descarcat un apk cu aplicatia si am instalat o si merge.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Asigura-te ca ai toate actualizarile facute. Eventual, tine apasat pe magazin play, info, storage si dai un clear cache si un clear data.

Daca accesezi linkul de aici, ce se intampla: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.advantage.RaiffeisenBank&hl=ro&gl=US ?

SorinDaniel
Voyager
Opțiuni
Am făcut asta și nimic
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Eventual incearca sa dezinstalezi actualizarile la magazin play. Arunca un ochi si aici: https://www.maketecheasier.com/fixes-for-google-play-store-my-apps-not-showing/

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu stiu ce sa zic, mie imi gaseste aplicatia doar ca se cheama Raiffeisen Smart Mobile.

Pune un print cu ce ai la "About phone - Software info" Screenshot_20211216-165217_Google Play Store_4839_1639666348.jpg

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
SorinDaniel
Voyager
Opțiuni
Cum am spus, totul e la zi actualizat Screenshot_20211216-165733_Settings_3068_1639666653.jpg
0 Aprecieri
Andreeei
Voyager
Opțiuni
Aia este aplicația veche, trebuie noua aplicație și nu apare în magazin play.
Andreeei
Voyager
Opțiuni
Pe ios apare.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

E o problema cu aplicatia... daca merg din aplicatia mea instalata si dau info in store, imi apare exact eroarea care iti apare si tie.Screenshot_20211216-170903_Google Play Store.jpg

EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Ai încercat să obții un răspuns de la suportul tehnic Raiffeisen?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
SorinDaniel
Voyager
Opțiuni
Da, ei spun că aplicația este funcțională și chair mi-a arătat asta o domnișoară dintr-un sediu Raiffeisen din Sibiu
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Mai bine suni si ceri transfer la suport tehnic. De obicei domnisoarele din banca sunt acolo cu alt scop si nu sunt cele mai pricepute la probleme tehnice :face-with-stuck-out-tongue-and-winking-eye:

EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Mă gândesc că ar putea exista o incompatibilitate între sistemul de operare de pe telefonul tău și aplicația lor. Poate ei nu și-au actualizat cea mai recentă versiune.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
laur468667
Voyager
Opțiuni
Eu am găsit aplicația în magazin play ,am cautat aplicația pe un telefon cu android 7.1 (j5 2016).
0 Aprecieri
laur468667
Voyager
Opțiuni
nu știu ce poate să fie.

2021_12_16_21_57_03.jpg

0 Aprecieri
Andreeei
Voyager
Opțiuni
Nu este aia, trebuie să fie aplicația nouă.
0 Aprecieri
laur468667
Voyager
Opțiuni
am intrat pe site-ul lor și mă duce la aplicația asta ,tot pe același telefon menționat mai sus.

https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.raiffeisen.smartmobile
0 Aprecieri
laur468667
Voyager
Opțiuni
uite la asta mă duce.

2021_12_17_08_39_13.jpg

2021_12_17_08_39_21.jpg

0 Aprecieri