la 10-09-2022 03:56 PM
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Abonează-te
- Dezactivare
- Abonează-te la fluxul RSS
- Evidenţiază
- Tipăreşte
- Raportează conţinutul inadecvat
- Etichete:
- developeroptions
- MobileData
10-09-2022 04:00 PM - editat 10-09-2022 04:06 PM
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Abonează-te
- Dezactivare
- Evidenţiază
- Tipăreşte
La mine nu se dezactiveaza ramane On permanent.
Am verificat si am active on
10-09-2022 04:02 PM - editat 10-09-2022 04:03 PM
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Abonează-te
- Dezactivare
- Evidenţiază
- Tipăreşte
Prima pictograma e wifi si a 3-a date mobile
10-09-2022 04:11 PM - editat 10-09-2022 04:15 PM
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Abonează-te
- Dezactivare
- Evidenţiază
- Tipăreşte
Opțiunea de care vb eu, îți permite să ai active în același timp și Date Mobile și Wi-Fi, apar ambele simboluri sus în status bar.
Nice plugin 😉 #hex ftw
/le
Din ce vad în prima poza de la tine, nici tu nu ai simbolul de 5G activ în status bar și opțiunea din dev options vad ca e on.
la 10-09-2022 04:47 PM
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Abonează-te
- Dezactivare
- Evidenţiază
- Tipăreşte
Terpsichora se cheama pluginul de la #hex
la 10-09-2022 05:05 PM
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Abonează-te
- Dezactivare
- Evidenţiază
- Tipăreşte
Ceva au schimbat într-un update, care a afectat și opțiunea asta.
la 10-09-2022 05:10 PM
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Abonează-te
- Dezactivare
- Evidenţiază
- Tipăreşte
Daca e asa ,eu nu am vazut sa fie amandoua concomitent acolo sus , nici la mine si nici la altcineva
la 10-09-2022 05:13 PM
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Abonează-te
- Dezactivare
- Evidenţiază
- Tipăreşte
Asa era la mine, ambele iconițe apăreau sus în status bar, lângă baterie.
la 10-09-2022 05:34 PM
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Abonează-te
- Dezactivare
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 10-09-2022 05:37 PM
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Abonează-te
- Dezactivare
- Evidenţiază
- Tipăreşte
In pătratul încercuit se vede în drepta Wi-Fi activ și 4G lângă ele. Ambele funcționale în același timp.
Daca citești exemplul din primul meu post, o sa înțelegi la ce poate fi folosit.
10-09-2022 07:19 PM - editat 10-09-2022 08:27 PM
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Abonează-te
- Dezactivare
- Evidenţiază
- Tipăreşte
Optiunea ce permite sa ai conexiunea WiFi activa si sa folosesti datele mobile in acest timp pt acces internet este alta si se gaseste in setarile WiFi nu la Developer options.
Va atasez poza la mine dar la voi este in Advanxed settings, eu am Android 13 cu OneUI 5 beta si optiunea a fost mutata in "Intelligent WiFi" care la voi nu exista.
Optiunea care iti trebuie este "Switch to mobile data" ceea ce va face sa se realizeze conexiunea la Internet prin datele mobile atata timp cat esti conectat la camera prin WiFi. Exact modul asta il folosesc si eu, am conexiune WiFi la Android Auto (wireless Android Auto) care evident ca nu are access la internet si atunci telefonul iese in internet prin datele mobile.
Atentie, nu vedeti 2 iconite in statusbar (si de WiFi si de date) decat atunci cand se folosesc ambele efectiv. Deci daca le ai doar active nu vezi decat conexiunea curenta la WiFi dar o data ce te conectezi la camera, va aparea si conexiunea de date imediat ce telefonul va observa ca nu are acees la net. La mine pe beta nu apar ambele icoane, apare doar cea activa dar imi arata la WiFi ca sunt conectat la retea fara internet. Cred ca nai mult conteaza faptul ca merge decat ce iconite afisaza.
Cauta in setarile avansate la WiFi, daca nu o gasesti ma uit pe Note unde am inca Android 12 si iti zic exact.
Bafta...
Growing old is mandatory...growing up is optional
Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
la 10-09-2022 08:27 PM
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Abonează-te
- Dezactivare
- Evidenţiază
- Tipăreşte
Fac multe drumuri prin zone unde sunt conectat la Wi-Fi și de multe ori rămâne agățat telefonul când plec.
Când am descoperit inițial opțiunea de Mobile Data Always Active, nu am mai avut aceasta problema, se făcea trecerea imediat pe date.
Dintr-o data nu mai merge, ori au schimbat ei ceva, ori e un bug strecurat în vreun update.
Switch to mobile data e activ permanent.
la 10-09-2022 08:34 PM
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Abonează-te
- Dezactivare
- Evidenţiază
- Tipăreşte
Poate in urma update-ului nu mai apar iconitele in bara dar ai putea intra la WiFi sa verifici daca ai conexiunea activa cu camera. La mine am testat scotand din router firul de net... Tel a ramas conectat la WiFi si afisa "connected without internet" si a disparut din bara icoana WiFi si in schimb a aparut conexiunea de date 5G. Eram conectat la net prin date mobile dar ramasesem conectat si la router prin WiFi. Optiunea din Dev Options o tin dezactivata pt ca nu ma ajuta in schimb creste consumul la baterie.
Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
12-09-2022 08:20 AM - editat 12-09-2022 08:23 AM
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Abonează-te
- Dezactivare
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 12-09-2022 09:23 AM
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Abonează-te
- Dezactivare
- Evidenţiază
- Tipăreşte
Aici îmi era utila opțiunea cu Mobile always on.
Pe router, da, oprește wifi la un moment dat și trece pe 5G, asta e ok.
la 12-09-2022 09:30 AM
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Abonează-te
- Dezactivare
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 12-09-2022 09:44 AM
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Abonează-te
- Dezactivare
- Evidenţiază
- Tipăreşte
Daca zici ca nu e de la aia, o fi de la vreun update de la camera... nu știu ce sa mai zic.
la 12-09-2022 05:13 PM
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Abonează-te
- Dezactivare
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 12-09-2022 05:57 PM
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Abonează-te
- Dezactivare
- Evidenţiază
- Tipăreşte
Când ești conectat la aceste rețele, chiar dacă nu au net, rămâne în continuare pe Wi-Fi, nu trece pe 5G.
Bun, am șters rețeaua camerei de acolo și testat la mașină. Acum când vreau sa ma conectez, imi apare un mesaj ca rețeaua nu are net și ce vreau sa fac, sa ma conectez sau nu. Dacă selectez Only this time sau Always Connect, rețeaua wifi a camerei, intra automat pe lista de "Network Exceptions", se conectează și asa rămâne, 5G ul nu mai merge deloc.
In schimb, dacă ignor acel mesaj ca nu are net și dau un simplu back, tel se conectează la wifi camera, dar simbolul de wifi nu apare în bara și 5G rămâne activ. Am și net din date, sunt și conectat la camera.
Nu e cum era la început, când îmi apărea ca la tine, cu exclamare la Wi-Fi și 5G lângă, dar pt moment e o soluție.
Atașat niște poze. Am făcut același test in birou cu un Hotspot de pe un iPhone fără net și se comporta exact la fel.
la 23-02-2023 08:23 PM
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Abonează-te
- Dezactivare
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 23-02-2023 08:32 PM
- Marchează ca nou
- Bookmark