Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Recomandare: aplicatia aodNotify

(Subiect creat la: 25-10-2020 08:12 PM)
1852 Vizualizări
As168
Helping Hand
Opțiuni

Si, pentru ca mi-a placut mereu ledul care ma anunta ca am primit notificari si pe Note 20 nu mai este, am descarcat aodNotify, varianta platita- doar o cafea!-  ca sa pot customiza cit mai mult . Aruncati un ochi,poate va place!

image

11 Răspunsuri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
o folosesc de 6 luni + , este foarte utila si nu consuma exagerat bateria
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Daca nu folosesti Always On Display, cred ca merita aplicatia.
Merci de pont @As168  , o sa arunc un ochi.

As168
Helping Hand
Opțiuni

@ElfStone , cred ca e mai putin consumatoare de baterie si e mai discreta ( sint cazuri cind nu am nevoie sa lumineze ecranul, sa vada toti cei din jur )

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

O sa vad despre ce este vorba , insa cum am notificari pe ceas, nu prea imi scapa mare lucru. Mi-e dor de led-ul de notificare, aia e clar! :-))

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
O folosesc de cand am luat Note 10 (care nici el nu avea led pt notificari).
@ElfStone, merita si daca nu ai AOD pt ca poti seta din aplicatie ca AOD sa fie "tap to show" si sa se afiseze doar cand primesti notificari, timp in care ai si ceva efecte care sa iti atraga atentia. Efectele de "licarire" pot fi puse atat in jurul camerei cat si a zonei de amprenta sau in bara de status in stanga camerei simuland un led. Ai ceva setari si pt utizare economica a bateriei.

Incearca aplicatia este ok.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Merci de detaliere. Am incercat varianta gratis care este foarte limitata si nu m-a convins.
Cum ziceam , am si ceas unde primesc toate notificarile si daca am AOD always on , vad si pe display "notificari".
M-ar tenta sa incerc sa vad cum arata in zona de amprenta si in stanga camerei.  O sa ma mai gandesc si poate o achizitionez :face-with-tears-of-joy:

0 Aprecieri
As168
Helping Hand
Opțiuni
@ElfStone, e doar 14 lei si chiar arata misto. Ai incredere in noi!☺️
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu cheltui eu 14 lei asa usor! :-)))))))

As168
Helping Hand
Opțiuni
Hai ca m-ai facut sa rid. Daca ai ceasul,poate nu merita,intr-adevar. Varianta free nu m-a convins nici pe mine, ca e limitata rau.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Eu pe ceas am notificari doar la mesaje, whatsapp si apeluri altfel m-ar stresa si ar vibra non stop la cate mailuri si alte notificari primesc. De aceea folosesc AODnotify pt a vedea cand primesc si altceva. Eu o am setata sa tine cam 2 min alternativ notificarea ***** care stinge ecranul. Daca nu vad notificarea in 2 min max, inseamna ca nu sunt langa tel si in cazul asta de fiecare data cand revin la el, un "cioccioc" pe ecran imi arata AOD si daca am ceva nou

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
As168
Helping Hand
Opțiuni
Fix cam asa am setat-o si eu, plus cele pe care tu le primesti pe ceas, ca nu am.