05-09-2019 02:09 AM
EE-UC10JUWEGUS Samsung USB-C Headphone Jack Adapter. I moje pytanie: niby jak mam to kupić? Skoro nie potraficie dołączyć adaptera jak inni producenci do sprzętu za prawie 5 tysięcy złotych ? a usuwacie gniazdo jack 3.5mm wcześniej śmiejąc się z Apple kiedy oni usunęli jako jedni z pierwszych. Myślę, że w ramach bycia fair wobec swojej rzeszy fanów każdy użytkownik Note 10/10+ powinien dostać taki adapter, a przynajmniej Ci którzy zakupili go w przedsprzedaży. Ktoś z pozostałych użytkowników się ze mną zgadza? Jeśli tak proszę o łapkę w górę. Niech Samsung wie, że skoro wydajemy pieniądze na ich produkty oczekujemy też wsparcia z ich strony. Pomijam już fakt, że do S10/S10+ dorzucali Galaxy Buds za free ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
05-09-2019 09:38 AM
@Madman, Adapter ten będzie sprzedawany oddzielnie. Obecnie w Polsce, to akcesorium nie jest jeszcze oficjalnie dostępne.
Jeżeli zależy ci na czasie, to możesz kupić inny adapter jack 3.5mm DAC.
05-09-2019 08:01 AM
@Madman Jak zależy Ci na zakupie tego adaptera możesz zamówić go tutaj EE-UC10JUWEGUS
05-09-2019 09:31 AM
@Madman, szukałem w polskich sklepach, ale nie znalazłem oryginalnej przejściówki. Zachęcam do bezpośredniego kontaktu z firmą Samsung za pomocą aplikacji Samsung Members. Daj znać jaką otrzymałeś odpowiedź. Być może tego typu przejściówki są dostępne w punktach serwisowych.
05-09-2019 09:38 AM
@Madman, Adapter ten będzie sprzedawany oddzielnie. Obecnie w Polsce, to akcesorium nie jest jeszcze oficjalnie dostępne.
Jeżeli zależy ci na czasie, to możesz kupić inny adapter jack 3.5mm DAC.
05-09-2019 09:23 PM
Chodzi mi o fakt braku takiej przejściówki w zestawie. Pomijając już to, że nawet adaptera z usbc na usba nie miałem ani adapter z usbc na microusb. Co z tego, że mogę ją kupić. Jakbym kupił telefon z serii A za połowę kwoty jaką wydałem na Note 10+ to może bym przyknął oko na jej brak w pudełku, ale czy tylko ja uważam, że takie podejście jest nie na miejscu? Nagle wszystkim innym użytkownikom pasuje, że niczego od siebie Samsung nie daje dodatkowo. Giogle Pixel adapter na jack ma w pudełku. Apple iPhone tak samo. Huawei zresztą też. To z jakiej racji skoro to prawie najdroższy sprzęt z wyżej wymienionych mam jeszcze dokładać do niego?
05-09-2019 09:26 PM
05-09-2019 11:10 PM
@Madman Chyba za wiele wymagasz, jest to opcja dodatkowa jak adapter do podłączenia słuchawek. Poza tym nie wiem, czy wiesz, jak było w przypadku S10/S10+ ? Jeszcze jedno kupując, TV za 15000 zł chciałbym, dostać wszystko, co mi jest potrzebne do podłączenia oglądania czy zawieszenia i co mi się jeszcze zamarzy za free.
07-09-2019 01:10 PM
07-09-2019 11:17 PM — edytowano 08-09-2019 08:31 AM
@Madman A gdzie zakupiłeś telefon ? Jakie masz podane w instrukcji obsługi akcesoria do tego telefonu ?
Ze strony Samsunga Jak wyposażyć swój Note10?
12-09-2019 12:22 AM
Ja posiadam przejściówkę od Huawei (z Mate 20 Pro) na Samsungu wgl nie działa, nwm czego to wina, wydaje mi się że to celowe ograniczenie...