Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

punct verde note 20

(Subiect creat la: 13-01-2021 06:55 PM)
1319 Vizualizări
Tira
Voyager
Opțiuni
Dețin un note 20 5g , uneori în partea dreapta undeva pe lângă camera , un "led" verde pâlpâie,  cel mai probabil e un senzor ceva , asta se întâmplă după one ui 3 , exista vreo rezolvare ? Tin sa menționez ca nici atunci când pun telefonul la ureche și sunt într un apel,  nu se stinge.
0 Aprecieri
1 Soluţie
Soluţie
PACRi
Maestro
Opțiuni
Este chiar EL. Chiar senzorul de proximitate. Chiar pe EL il suspecta si @Tira. Chiar nu trebuie sa-ti faci griji @Tira. Cu atat mai mult trebuie sa faca asa cand pui telefonul la ureche.. ca sa stie cand il iei de la ureche.. desi nu-mi dau seama cum vezi senzorul (ledul) cand e la ureche :)))
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.

Vizualizare soluţie în postul original

29 Răspunsuri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Ne poti da o poza cu telefonul, daca ai cum sa-i faci o poza cu alt telefon?
Tira
Voyager
Opțiuni
am încercat dar nu pot prinde acel beculet cum pâlpâie
0 Aprecieri
SobodiMarius
Pioneer
Opțiuni
Încearcă un clip video
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Vreau sa te intreb ceva. De ce cauti o rezolvare la acest lucru? Daca stii ca e senzor.. De ce te deranjeaza ca-si face treaba? E deranjant palpaitul ala?
Tira
Voyager
Opțiuni
ma gândesc sa nu afecteze ceva sau sa fie un defect hardware
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Stai linistit, nu afecteaza cu nimic. O sa fiu mai atent sa vad daca e verde si la mine (parca da). 

CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Uite am gasit. Nu e nimic de care sa-ti faci griji. E pentru ultra schema, dar se aplica si la tine.

20210113_185435_2854.jpg

CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Te rog sa marchezi raspunsul care ti-a fost de ajutor ca solutie sa inchidem topic-ul.
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Din ce vad pe net, scrie ca este senzorul de proximitate. O sa mai caut sa fiu sigur. Daca era pixel ars s-ar fi vazut. Apare la fel ca in poza asta si la tine?

Screenshot_20210113-185124_Chrome.jpg

Soluţie
PACRi
Maestro
Opțiuni
Este chiar EL. Chiar senzorul de proximitate. Chiar pe EL il suspecta si @Tira. Chiar nu trebuie sa-ti faci griji @Tira. Cu atat mai mult trebuie sa faca asa cand pui telefonul la ureche.. ca sa stie cand il iei de la ureche.. desi nu-mi dau seama cum vezi senzorul (ledul) cand e la ureche :)))
Tira
Voyager
Opțiuni
asta e ideea , ca nu îl vad când îl țin la ureche , îl vad când întru pe anumite aplicații, de fapt , când utilizez telefonul în mod normal
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Eu am citit ultima propozitie din postarea ta. Oricum. E subiectul lamurit. nu ai ce-i face. E functionarea normala. Nu te impacienta degeaba
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Oricum nu o sa poti "opri" acel senzor din palpait. Daca e senzorul de proximitate, sau alt senzor, chiar nu ai ce sa ii faci.

Tira
Voyager
Opțiuni
în regula, ma gândeam doar sa nu afecteze cu ceva , acum pot sta linistit
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
când ești în apel este normal ca acel led verde sa se aprindă. nu este nimic *****
0 Aprecieri
Tira
Voyager
Opțiuni
pai asta e ideea ca face și când nu sunt într un apel
0 Aprecieri
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
tot timpul pâlpâie? în orice aplicație ești?
0 Aprecieri
Tira
Voyager
Opțiuni
am găsit soluția, opțiunea atingeri accidentale se folosește de senzorul de proximitate și de asta se întâmplă chestia asta , dacă aveți probleme sa știți și voi ca din cauza asta e.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

🙂 vezi, din aproape in aproape ai gasit chiar tu raspunsul. 
Multumim ca ne-ai zis si noua! De asta e faina comunitatea Samsung 🙂

SobodiMarius
Pioneer
Opțiuni
Am citit undeva când e aprins senzorul telefonul tău e ascultat, doar zic 🤷🏻‍♂️
0 Aprecieri