Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme whatsapp

(Subiect creat la: 02-02-2022 10:38 PM)
428 Vizualizări
Gruia
Navigator
Opțiuni
Salutare
***** recentele 2 actualizari (ambele in decurs de vreo 2 sapt) ,de fapt ***** cea de-a doua mai precis,nu mai primesc notificari de la whatsapp...decat eventual un sunet de sistem si apare ca in whatsapp am mesaje necitite la modul general...insa nu mai primesc mesajele individuale cu sunetul specific....sau nu primesc nimic si doar cand intru in aplicatie apar acolo ca fiind necitite...sugestii?
Multumesc 
2 Soluţii
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Daca scrii după nu pune steluțe 🙂

Tine apasat pe aplicația WhatsApp, info, battery si pune-o pe unrestricted.

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @Gruia !

Cel mai bine ar fi să folosești caractere românești. Uite de ce: https://eu.community.samsung.com/t5/regulile-comunit%C4%83%C8%9Bii-faq/sugestie-scrie-post%C4%83rile...

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!

Vizualizare soluţie în postul original

2 Soluţii

5 Răspunsuri
Gruia
Navigator
Opțiuni
Stelutele reprezinta "*****"...nu stiu de ce apare asa...o fi tot vreo consecinta a recentului update 😃
0 Aprecieri
Gruia
Navigator
Opțiuni
D u p a...daca scriu literele separat vad ca apare cuvantul 🤔
0 Aprecieri
Soluţie
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @Gruia !

Cel mai bine ar fi să folosești caractere românești. Uite de ce: https://eu.community.samsung.com/t5/regulile-comunit%C4%83%C8%9Bii-faq/sugestie-scrie-post%C4%83rile...

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Daca scrii după nu pune steluțe 🙂

Tine apasat pe aplicația WhatsApp, info, battery si pune-o pe unrestricted.
Gruia
Navigator
Opțiuni
Multumesc...ambele sugestii chiar erau pt mine 😃