Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme giroscop rotire a ecranului la note 20 ultra

(Subiect creat la: 25-01-2023 03:49 PM)
469 Vizualizări
Shotfired
Journeyman
Opțiuni
in ultima perioada sute de utilizatori se plang de problema rotirii ecranului ***** actualizarea telefoanelor la android 13, ceea ce si mie mi se intampla

am facut un test si se pare ca s a dus giroscopul prin soft...

stie cineva cum se poate calibra sau daca macar se poate face asta?
n am incercat sa dau wipe cache sau reset de fabrica pentru ca nu cred ca ar ajuta cu ceva 

image

10 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Rezolvari online nu exista?

Singurul sfat care imi vine in minte este sa raportezi problema prin Samsung Members. 

Shotfired
Journeyman
Opțiuni
asta am si facut
astept un raspuns

doar am vrut sa aduc in dezbatere aceasta problema
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut. Poți face un test la senzorul accelerometru să vezi dacă funcționează în parametri optimi din aplicație de aici la Asistență - Diagnosticare telefon - Senzor , de asemenea poți calibra senzorul prin mișcarea telefonului in diferite poziții tastând manual (nu copy paste) următorul cod în aplicația telefon: *#0*# . Se va deschide un meniu unde ai opțiunea de Senzor . De asemenea poți dezactiva pentru câteva secunde rotirea automată și reactiva la loc dacă o ai de fel activată.Screenshot_20230125_160417_HwModuleTest_1000003435_1674655457.jpgScreenshot_20230125_160410_HwModuleTest_1000003434_1674655450.jpg
Shotfired
Journeyman
Opțiuni
nu merge absolut deloc
a aparut si la minte test pass dar efectiv degeaba

nu pot sa calibrez nimic....
am facut si wipe cache

mai urmeaza sa dau reset dar parca vad ca ma chinui degeaba
0 Aprecieri
Teo36
Voyager
Opțiuni
Nici-o problema aici. Cat despre self test trebuie ca telefonu sa stea nemiscat altfel va da fail.
Screenshot_20230125_202751_HwModuleTest_1000000742_1674671315.jpg
0 Aprecieri
Shotfired
Journeyman
Opțiuni
am incercat cu wipe cache si nu a functionat...
la fel si cu *#0*#

0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Posibil să ai o problemă cu senzorul in cazul ăsta, poți lua legătura cu un service autorizat Samsung pentru o diagnosticare cât mai corectă.
0 Aprecieri
Shotfired
Journeyman
Opțiuni
inteleg ce spui dar problema asta a aparut odata cu update ul android 13 si nu doar mie mi s a intamplat asta...
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Daca vrei sa te convingi pur și simplu îi dai resetare din fabrică și vezi după aceea dacă se comportă la fel.
Shotfired
Journeyman
Opțiuni
o sa o fac in viitorul apropiat
0 Aprecieri