Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme date mobile și nivel sunet după update Android12

(Subiect creat la: 13-01-2022 12:56 PM)
362 Vizualizări
AlexBuga
Apprentice
Opțiuni

Salutare! Am primit update-ul Android12 pe Note20 Ultra 5G acum 2 zile si am observat 2 aspecte majore:

- Viteza la datele mobile scade de la 4G la Hsdpa sau chiar dispare de tot in unele momente (ca sa-si revina trebuie sa pun telefonul in mod avion).
- Nivelul maxim al sunetului a fost diminuat. Chiar daca totul este dat la maximum acum se aude ca si cand inainte il aveam la 80% volum.

A mai intampinat cineva situatiile astea?

Multumesc.

P.S.: Telefonul a fost cumparat de nou la liber din Romania acum 6 luni.
7 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Stiu ca e multa bataie da cap, dar ti-as sugera o resetare generala. E posibil sa iti rezolve problemele.

0 Aprecieri
Catalin51
Voyager
Opțiuni
Sau incerca o resetare forțată, ține apăsat pe pe volum mai mic și butonul de închis
AlexBuga
Apprentice
Opțiuni
Imediat ***** update l-am lasat complet oprit sa se incarce 100%, apoi i-am dat wipe cache partition, nu i-am dat o resetare generala inca. O sa incerc sa fac si asta, dar intai sa fac o copie a datelor.

Multumesc pentru sfaturi.
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Să revii cu un update despre situație, să știm dacă s-a rezolvat problema.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
AlexBuga
Apprentice
Opțiuni
Bineinteles. In week-end ma voi ocupa de resetare, apoi voi veni cu un feedback.
0 Aprecieri
NightRaven75
Voyager
Opțiuni
Apropo de ce naiba updateul sa vina cu probleme si sa resetam telefoanele mersi pentru pont Alex
0 Aprecieri
AlexBuga
Apprentice
Opțiuni
Salutare! Revin cu update: ***** resetare la valorile din fabrica problemele nu s-au rezolvat. I-am mai dat inca o data wipe cache partition ca sa adapteze consumul bateriei la noii parametri ai versiunii de soft. Voi apela si la service-ul autorizat din incinta APACA Bucuresti sa vad care este si parerea lor.

Toate cele bune!
0 Aprecieri