Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

problema instalare MyElectrica pe Note 20 Ultra 5G

(Subiect creat la: 19-09-2023 11:45 PM)
562 Vizualizări
RobertinHoo
Explorer
Opțiuni

Buna seara.Detin un Note 20 Ultra 5G cu ultimul android (13).Zilele acestea am finalizat cu contractul la Electrica.Am vrut sa instalez aplicatia My Electrica pe telefon pentru a vizualiza facturile, transmite index, plati etc.In magazin play imi spune ca aplicatia a fost creata pentru o versiune mai veche de Android.Cum este posibil asa ceva ? Va rog sa ma lamuriti, pentru ca nu mi se pare normal.Ar trebui sa mearga pe toate dispozitivele, mai ales ca Note 20 Ultra este un varf de gama, dar nu mai e printre noutati.Astept un raspuns.multumesc

2 Soluţii
Soluţie
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Dacă ai cont făcut la ei,intri de pe pc/laptop și faci plățile.. oricum factura ti-o trimite pe mail.

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri
Soluţie
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Nici pe un note 10+ sau s10e nu merge. Singura solutie e sa o descarci manual de pe google. Ai grija doar de unde. Culmea ca tata are a03s si merge fara probleme pe el cu android 13 iar asa de test pe 12 nu merge.

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri
31 Răspunsuri
Ionutbiba
Navigator
Opțiuni
Salut și eu o am instalată și îmi da eroarea când mă loghez
0 Aprecieri
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Spune că aplicația, ca să funcționeze, trebuie sa fie instalată pe un telefon cu cel puțin android 5 sau versiunile ulterioare. Dar care este problema? Nu îți funcționează? La mine e okScreenshot_20230919_201919_Google Play Store.jpg
0 Aprecieri
RobertinHoo
Explorer
Opțiuni
Salut.mersi de raspuns.nu ca nu functioneaza.nici nu se instaleaza.aici e problemaScreenshot_20230919_202714_Google Play Store.jpg
0 Aprecieri
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Dacă nu merge pe toate dispozitivele, este vina celui care întreține aplicația.
Eduard Andrei
Voyager
Opțiuni
Nu este problema de la Samsung, este problema de la aplicația lor, de aceea este eroarea.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Se pare că aplicația lor nu este întreținută deloc. Pe s22 îmi zice ca nu este disponibilă. Dar e pe o tableta din 2020. De asta am fugit de ei ca erau foarte serioși 😁
Poți încerca să le trimiți un email dar slabe șanse la ce review-uri au și nu răspund la ele.
Screenshot_20230919_203534_Google Play Store.jpg
0 Aprecieri
RobertinHoo
Explorer
Opțiuni
Multumesc pt raspuns.o sa vad ce pot face.
Soluţie
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Nici pe un note 10+ sau s10e nu merge. Singura solutie e sa o descarci manual de pe google. Ai grija doar de unde. Culmea ca tata are a03s si merge fara probleme pe el cu android 13 iar asa de test pe 12 nu merge.
0 Aprecieri
RobertinHoo
Explorer
Opțiuni
Ok.ce anume sa descarc manual de pe google ? Aplicatia ? Si daca ar merge, posibil sa nu poti primi update uri la ea.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Da, aplicația. Cauti my electrica apk si cel mai ok o iei de pe apkmirror. Pt update la ea din pacate trebuie să cauti tu manual din cand in cand si sa descarci din nou aplicația, adică fișierul apk si la instalare va zice ca vrei sa o actualizezi.
0 Aprecieri
RobertinHoo
Explorer
Opțiuni
Mersi frumos pt instrucțiuni.am instalat o deja.am luat o de pe aptoide.oricum voi folosi si conectarea de pe web din cand in cand.
0 Aprecieri
Soluţie
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Dacă ai cont făcut la ei,intri de pe pc/laptop și faci plățile.. oricum factura ti-o trimite pe mail.
0 Aprecieri
RobertinHoo
Explorer
Opțiuni
Adevarat.stiu.dar e mai ok cu aplicatia.se putea plati si de acolo.sa dai index.e naspa...mentenanta 0 la Electrica
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Hidroelectrica nu are aplicație deloc,și sunt client de 2 ani 😅 😅,factura îmi vine prin mail, citirea o transmit pe rmail și plata o fac prin transfer bancar.
0 Aprecieri
RobertinHoo
Explorer
Opțiuni
Da dar daca ai aplicatie si nu o actualizezi pentru toti clientii...aici e naspa 😅
0 Aprecieri
RobertinHoo
Explorer
Opțiuni
Au rămas in epoca androidului de piatra din pacate.
0 Aprecieri
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Mie îmi funcționează pe A71
0 Aprecieri
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Funcționează pur și simplu, mai mult de atâta ce să zic.Screenshot_20230920_114348.jpg
0 Aprecieri
AdiDra03
Apprentice
Opțiuni
Eu primesc aceasta eroare pe un s22 ultraScreenshot_20230919_224043_Gallery.jpg
0 Aprecieri
RobertinHoo
Explorer
Opțiuni
Tot legat de asta este.
0 Aprecieri