Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Poziția diferită a butoanelor pe noile modele Samsung

(Subiect creat la: 23-07-2021 05:11 PM)
269 Vizualizări
Bobo Vescan
First Poster
Opțiuni

Nu știu dacă pe voi vă enervează acest lucru dar pe mine foarte tare. Este vorba de butoanele de volum și blocare de pe noile modele Samsung. Le-au mutat pe dreapta oferind un feeling foarte cheap de Huawei. Eu fiind stângaci am rămas blocat la Note 10 Plus el fiind ultimul cu butoane pe stânga. Oricum nu planuiesc sa îl schimb dar poate pe viitor voi avea nevoie de ceva mai mult și mă tem că nu voi mai putea rămâne pe Samsung. Păcat că nu au fost lăsate ca până la S10...

3 Răspunsuri
OMZ
Troubleshooter
Opțiuni
Salutare, dup a cateva zile te obisnuiesti cu pozitia butoanelor, foloseste degetul aratator. "Feeling de cheap" nu imi dau seama cum poate sa ofere pozitia butoanelor.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salutare,

Orice schimbare  poate avea acest efect.. din pacate asa suntem construiti, sa fim rezistenti la nou 🙂

Eu sunt dreptaci si apreciez foarte mult aceasta mutare, ma enervau cand erau dincolo. Acum pe Note 20 sunt exact cum trebuie. Imi imaginez ca pentru un stangaci poate fi enervant (cum era pentru mine cand erau dincolo), dar nu cred ca e o problema chiar atat de grava si asa cum a mentionar si @OMZ , te obisnuiesti destul de repede.

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Eu sunt dreptaci si tocmai de aceea tin telefonul in stanga (pt a opera pe el cu dreapta). După cateva zile de la trecerea de la Note 10 la 20, nici măcar nu am mai simtit diferenta. Folosesc degetul mijlociu de la stanga pt a apasa pe butoane sau degetele mainii drepte după cum imi este la indemana. Crede-ma ca nici nu vei mai observa după ce utilizezi un telefon cu noul layout cateva zile

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare