Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Note 20 Ultra 5G - pixel mort?

(Subiect creat la: 16-03-2021 10:16 PM)
1026 Vizualizări
Kaszoni
Apprentice
Opțiuni

Telefonul meu Galaxy Note 20 Ultra 5G (o caruta de bani) luat nou de la Orange, acum o luna, cand sun si imi apare ecranul albastru se observa langa camera frontala un pixel mort sau mai multi ( nu-s sigur exact cati). Cum este posibil la un telefon considerat unul din cele mai bune de pe piata, cu un ecran care se lauda a fi impecabil dupa o luna sa moara pixelii( or avea Covid). Voi ati patit asta? Samsung dezamagitor....

5 Soluţii
Soluţie
Florin2192
Navigator
Opțiuni
Aia sunt niste senzori, nu sunt pixeli morti.

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Cred ca te-ai speriat degeaba...in timpul apelului, langa camera frontala se vede senzorul de proximitate si poate sa iti para ca niste pixeli morti. Sper ca asta e problema si nu ai cu adevarat pixeli morti. Poti pune un screen shot sa vedem mai exact?

Vezi si in explicatia din link-ul de mai jos

Blinking white light during calls on Galaxy phone (samsung.com)

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Soluţie
Dean83p
First Poster
Opțiuni
senzorul de proximitate care clipește

Soluţie
Sergiu1979
Pioneer
Opțiuni
Acel ,,punct mort, pixel mort" nu este altceva decât senzorul de proximitate. Cel ce se aprinde când depărtezi telefonul de la ureche. Nu niciun pixel mort.

Soluţie
dragoialex
Explorer
Opțiuni
Stai linistit, nu s pixel mort, este senzorul de proximitate La fel m-am panicat si eu cand mi-am luat S20+.

10 Răspunsuri
Soluţie
Florin2192
Navigator
Opțiuni
Aia sunt niste senzori, nu sunt pixeli morti.
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Cred ca te-ai speriat degeaba...in timpul apelului, langa camera frontala se vede senzorul de proximitate si poate sa iti para ca niste pixeli morti. Sper ca asta e problema si nu ai cu adevarat pixeli morti. Poti pune un screen shot sa vedem mai exact?

Vezi si in explicatia din link-ul de mai jos

Blinking white light during calls on Galaxy phone (samsung.com)

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Armaghejohn
Pioneer
Opțiuni
Din cate stiu, Samsung are ecrane de top. Esti primul pe care il aud cu aceasta problema. Daca ai telefonul de o luna sigur ai si garantie. Daca da sigur cei de la Orange il vor inlocui. Este foarte greu sa readuci la viata pixeli morti.
Soluţie
Dean83p
First Poster
Opțiuni
senzorul de proximitate care clipește
Florin2192
Navigator
Opțiuni
Presupun ca la asta te referi

IMG-20210316-WA0000_9978.jpg

Kaszoni
Apprentice
Opțiuni
da asa imi apare.
0 Aprecieri
Kaszoni
Apprentice
Opțiuni
Mulțumesc frumos de info, m-am liniștit. Ar fi fost ciudat sa se fi dus asa repede ecranul la un Note 20 Ultra.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
După ce ieşi din "starea de şoc" generată de "presupuşii pixeli morti" te rog să alegi răspunsul/răspunsurile colegilor care te-au ajutat şi apăsând pe cele 3 punctulețe din dreapta lui/lor să marchezi soluția ca fiind acceptată.
Te rog să o consideri o rugăminte nu o obligație!
🙂
Soluţie
Sergiu1979
Pioneer
Opțiuni
Acel ,,punct mort, pixel mort" nu este altceva decât senzorul de proximitate. Cel ce se aprinde când depărtezi telefonul de la ureche. Nu niciun pixel mort.
Soluţie
dragoialex
Explorer
Opțiuni
Stai linistit, nu s pixel mort, este senzorul de proximitate La fel m-am panicat si eu cand mi-am luat S20+.