Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Note 20 după update funcționează sacadat.

(Subiect creat la: 19-01-2022 09:26 PM)
532 Vizualizări
AdrianȘtefan88
Apprentice
Opțiuni
Salutari, după cum spune și descrierea, după noul update telefonul merge sacadat în animații și bateria se termina mai repede, a mai întâmpinat cineva asta?
11 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Da, au mai semnalat si altii aceasta problema pe seria S / Note 20. La unii s-a rezolvat cu o resetare generală dar la majoritatea nu.
Poate se rezolva cu următoarele actualizari.
Joker66
Explorer
Opțiuni
Imi merge bine ***** update, doar ca se incalzeste mult prea repede si din aproape nimic🤷🏻‍♂️
0 Aprecieri
Alecx23
Voyager
Opțiuni
Salutare,deocamdată la mine nu are aceste probleme din contra parca se mișcă ceva mai fluid ca pe And.11,iar bateria nu are o diferență vizibila față de înainte 🙄
gabi0905
Journeyman
Opțiuni
Exact acceasi problema o am si eu,cei 120 hz se simt de cele mai multe ori ca 60
0 Aprecieri
Daniel710
Voyager
Opțiuni
Asteapta urmatorul update, nu cred ca ai ce sa faci.
0 Aprecieri
AdrianȘtefan88
Apprentice
Opțiuni
La asta ma gândeam și eu....
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Când spui animații te referi la ce se vede pe ecran când folosești telefonul pentru a deschide anumite aplicații sua setări?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Am si eu acest fenomen si pot sa va spun ca am incercat cam orice mai putin "reset to factory"/ Ce am observat este ca se petrece după un anumit timp de utilizare si isi revine după un restart al telefonului. Momentan nu am gasit alta solutie decat sa restartez telefonul de vreo 2 ori pe zi. La mine este cam complicat sa il resetez la setarile de fabrica chiar si avand backup si oricum voi trece la S22 Ultra după ce apare asa incat momentan ma folosesc de telefon asa.

Deci in caz ca aveti genul asta de "lag" si sacadeaza, scrieti greu la tastatura, sau nu comuta intre aplicatii rapid, etc...dati un restart si probabil pt cateva ore va va merge iarasi bine. Problema a fost raportata si in beta, se stie de ea de la seria S21l este raportata si pe Note 20 si pe S20...sa speram ca Samsung va veni cu o rezolvare rapid. Ce va sugerez de asemenea tuturor care aveti problema...trimiteti un error report din aplicatie de aici si raportati-o. Ne va ajuta pe toti. Cu cat sunt mai multi ce care raporteaza problema , cu atat Samsung va avea mai multe date si sanse sa gaseasca p rezolvare

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Dacă este recent făcut acest upgrade al sistemului va trebui să verifici în Device care/Battery care este stadiul afişării consumului.
Este încă în acea perioadă de adaptare/învățare a modului în care utilizezi smartphone-ul?
Dacă da,este justificată descărcarea accentuată a bateriei...se optimizează consumul pe parcurs dar trebuie să ajuți şi tu în ansamblu această optimizare prin multiplele setări/recomandări făcute în această comunitate de-a lungul timpului.
Nu mai intru în detalii dar pleacă de la ideea că unul din cei mai mari consumatori este display-ul.
Începând de la rezoluție,rata de refresh,luminozitate,perioada de timp aleasă pentru închiderea automată a ecranului,background-ul şi tema aleasă(eu mereu utilizez background perfect negru şi opțiunea dark activată din panoul rapid de comandă şi se simte clar o îmbunătățire sub aspectul consumului energiei bateriei) ,anularea efectelor de tranziție dacă nu îți sunt neapărat necesare,trecând apoi la setările suplimentare pentru baterie,dezinstalarea aplicațiilor inutile,dezactivarea lor efectiv sau lăsând sistemul să le gestioneze fie automat( puse în sleep/deep sleep) fie manual puse de tine.
Pot rula în background şi cumulat,consumul lor nejustificat cât timp nu le utilizezi poate duce spre un drain accentuat al bateriei.
Resetarea (Wipe data/factory reset) din meniul Recovery este benefică în urma unui astfel de update major(upgrade al sistemului) ,chiar dacă mulți o consideră inutilă.Este alegerea fiecăruia.
Comanda Wipe cache partition urmată imediat de Repair Apps(ambele tot din meniul Recovery) ajută substanțial funcționarea corectă şi fluidă a sistemului de operare.
Mulți o ignoră.
Mai ai din suita de aplicații Good Guardians modulele Battery Guardian( pentru eficiența şi extinderea perioadei de viață a bateriei) precum şi Galaxy App Booster(optimizarea aplicațiilor,recomandat fiind să o utilizezi săptămânal).
Sunt sigur că fiecare utilizează smartphone-ul diferit,în funcție de necesități însă tot ce am scris mai sus ajută în mod cert la o diminuare a consumului bateriei şi la o funcționare fluentă,indiferent de dispozitiv.
Asta în contextul în care nu sunt probleme majore ale software-ului care se corectează ulterior prin update-uri.
Ținând cont că Android 12 este abia la început,multe din aplicațiile de pe piață nefiind 100% optimizate,unele funcții noi generând probleme în utilizare,etc,etc...este important să existe înțelegere şi răbdare.
Problemele într-un astfel de context nu ocolesc pe nimeni.Unii mai norocoşi nu le au acum,însă pe parcurs se vor confrunta la rândul lor şi ei cu disfuncționalități(mai mici sau mai mari).
Aşa a fost şi cu Android 11...
AdrianȘtefan88
Apprentice
Opțiuni
A venit azi alt update de aprox 900 MB, nu mai are gram de lag nu sacadeaza, funcționează perfect.
0 Aprecieri
Marinu
First Poster
Opțiuni
Și ei am probleme după ultimul update. În timpul apelului mi se restartează telefonul este o mizerie și persistă. Nu se închide telefonul nu reușesc să închid apelul.
0 Aprecieri