Aveți aici un filmuleț cum se comporta camera după update android 11 pe un telefon de 4200 de lei , foarte dezamăgit, clear cache ,reset ,clear cache la aplicație,toate astea făcute și totul dezamagitor
Aici ar putea exista 2 variante. Ca e pur si simplu ceva ce o sa se remedieze, deci in cazul asta e doar nevoie sa astepti sau, chiar si mai bine, timpul de expunere a crescut si, cu optimizarile corecte, pozele pe intuneric o sa iasa mai bine. Poate imi dai si validarea ca solutie, te rog, doar zic si eu 😁
Trandafirii care au un roșu foarte curat când le fotografiez cu S20+ parcă sunt colorați cu tempera. Aici "vechiul" HTC U11+ și OnePlus 7 Pro se descurcau mai bine 😏😁
probabil că viitoarele adăugări de actualizare v-a rezolva și această problemă a ta . sper să te bucuri cat mai curând de o experiență bună cu al tau telefon. Baftă 🙏
Imaginea de pe modul photo arata sacadat din cauza faptului ca telefonul mareste timpul de expunere al pozelor facute pe intuneric. Daca intrii pe modul video, mai ales in 60cps, imaginea va fi mult mai fluida dar totodata mai putin luminoasa, din cauza faptului ca cele 60 cadre din fiecare secunda au fiecare mult mai putin timp de expunere.
Aici ar putea exista 2 variante. Ca e pur si simplu ceva ce o sa se remedieze, deci in cazul asta e doar nevoie sa astepti sau, chiar si mai bine, timpul de expunere a crescut si, cu optimizarile corecte, pozele pe intuneric o sa iasa mai bine. Poate imi dai si validarea ca solutie, te rog, doar zic si eu 😁