Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Note 20 -Android 11 cameră

(Subiect creat la: 04-01-2021 12:01 AM)
433 Vizualizări
Tira
Voyager
Opțiuni

Aveți aici un filmuleț cum se comporta camera după update android 11 pe un telefon de 4200 de lei , foarte dezamăgit, clear cache ,reset ,clear cache la aplicație,toate astea făcute și totul dezamagitor
1 Soluţie
Soluţie
brwspots
Voyager
Opțiuni
Aici ar putea exista 2 variante. Ca e pur si simplu ceva ce o sa se remedieze, deci in cazul asta e doar nevoie sa astepti sau, chiar si mai bine, timpul de expunere a crescut si, cu optimizarile corecte, pozele pe intuneric o sa iasa mai bine. Poate imi dai si validarea ca solutie, te rog, doar zic si eu 😁

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri
26 Răspunsuri
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Trandafirii care au un roșu foarte curat când le fotografiez cu S20+ parcă sunt colorați cu tempera.
Aici "vechiul" HTC U11+ și OnePlus 7 Pro se descurcau mai bine 😏😁

1609761504225.gif

Tira
Voyager
Opțiuni
prefer sa nu schimb telefonul odata pe an , l am luat pe asta cu intenția de al tine macar 3 ani
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
probabil că viitoarele adăugări de actualizare v-a rezolva și această problemă a ta . sper să te bucuri cat mai curând de o experiență bună cu al tau telefon. Baftă 🙏
brwspots
Voyager
Opțiuni
Imaginea de pe modul photo arata sacadat din cauza faptului ca telefonul mareste timpul de expunere al pozelor facute pe intuneric. Daca intrii pe modul video, mai ales in 60cps, imaginea va fi mult mai fluida dar totodata mai putin luminoasa, din cauza faptului ca cele 60 cadre din fiecare secunda au fiecare mult mai putin timp de expunere.
Tira
Voyager
Opțiuni
eu înțeleg ce spui tu , dar înainte de update nu era asa , era mult mai fluid
0 Aprecieri
Soluţie
brwspots
Voyager
Opțiuni
Aici ar putea exista 2 variante. Ca e pur si simplu ceva ce o sa se remedieze, deci in cazul asta e doar nevoie sa astepti sau, chiar si mai bine, timpul de expunere a crescut si, cu optimizarile corecte, pozele pe intuneric o sa iasa mai bine. Poate imi dai si validarea ca solutie, te rog, doar zic si eu 😁
0 Aprecieri