Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Note 20 -Android 11 cameră

(Subiect creat la: 03-01-2021 09:04 PM)
722 Vizualizări
Tira
Voyager
Opțiuni

Aveți aici un filmuleț cum se comporta camera după update android 11 pe un telefon de 4200 de lei , foarte dezamăgit, clear cache ,reset ,clear cache la aplicație,toate astea făcute și totul dezamagitor
1 Soluţie
Soluţie
brwspots
Voyager
Opțiuni
Aici ar putea exista 2 variante. Ca e pur si simplu ceva ce o sa se remedieze, deci in cazul asta e doar nevoie sa astepti sau, chiar si mai bine, timpul de expunere a crescut si, cu optimizarile corecte, pozele pe intuneric o sa iasa mai bine. Poate imi dai si validarea ca solutie, te rog, doar zic si eu 😁

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri

1 Soluţie

26 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
aprinde lumina și e mai bine..sau blițul camerei😁
Tira
Voyager
Opțiuni
iti dai seama ca știam și eu despre asta , la iPhone nu se întâmplă ce se întâmplă acum la mine.
voicu
Pioneer
Opțiuni
atât se poate nothing more... poate la poze merge mai bine dacă îi pui expunere lungă
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Pozele sau filmările pe "low light" nu au fost niciodată punctul forte al celor de la Samsung (99% din telefoane au problema asta, nu doar Samsung).
Eu știam asta și nu am avut niciodată așteptări nerealiste.
Tira
Voyager
Opțiuni
înainte de update era mult mai bine crede ma
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Așteaptă următoarele actualizări. Mereu s-au îmbunătățit după 2 , 3 actualizări.
ELISEI
Explorer
Opțiuni
umm eu am un telefon de 1600 lei și e aproape la fel nu chiar dar aproape
Tira
Voyager
Opțiuni
E aceeași calitate ca și a6 le plus ce l am avut 😂😂😂😂😂
0 Aprecieri
ELISEI
Explorer
Opțiuni
😂🤣
Danut5
Helping Hand
Opțiuni
cred ca android 11 vine cu mai multe erori decat 10 😂
Tira
Voyager
Opțiuni
fi sigur de asta😂😂
Tira
Voyager
Opțiuni
eu am vrut sa va arat și vouă experienta mea , cu siguranta nu exista nici o rezolvare
AlexToma
Apprentice
Opțiuni
***** lucrurile din camera, imi permit sa apreciez faptul ca esti micut. ok, probleme de camera apar si la Pixel, telefoane exclusive google(am avut toata gama si sunt super). atata timp cat hardwareul nu e damaged, bineinteles ca se poate rezolva buna functionare a acestuia prin updateuri software. mai ales cand ai atata software processing pe camera. linisteste.te.
Tira
Voyager
Opțiuni
Ce ti se pare ***** la lucrurile din camera ?de zici ca sunt micuț? asta ai stat tu sa analizezi?
0 Aprecieri
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Dacă vrei fotografii bune "low light" alege un telefon de la Pixel, Hhapple sau Xiaomi
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Scoate OnePlus din lista... chiar nu intra in lupta telefoanelor cu cele mai bune camere. :face-with-stuck-out-tongue-and-winking-eye:

0 Aprecieri
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Am avut OnePlus 7 Pro și chiar se descurca bine la fotografie 🤔 Nu știu ce fac acum 😁😀
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Era peste Samsung la camera?
Vezi si pe DXOmark daca e, dar eu nu am avut o parere buna despre nici o camera OnePlus. Mediocre si atat.

DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Softul camerelor de la Samsung au tendința să suprasatureze culorile, mai ales în modul AI.
La OnePlus nu aveam aceste probleme. Dar erau altele... la OnePlus
Oricum Huawei și Xiaomi fac camere cu adevărat performante. Și le recomand.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Am inteles acum la ce te referi 🙂