Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

NIedziałające pisanie gestem Note 10

(Temat utworzony: 22-10-2020 12:07 PM)
254 Wyświetlenia
D3jvuu
First Poster
Opcje

Witam. Mam problem z pisaniem przy pomocy gestu (przesuwanie po klawiaturze) to znaczy pojawia się ta kreska ale tak jakby słownik nie wyszukuje wyrazów. Występuje to po tym jak przełączę się w tryb pisma ręcznego a potem wrócę na normalną klawiaturę. Nie ma znaczenia czy używam rysika czy nie. Aby klawiatura zaczęła działać normalnie muszę wymusić zatrzymanie aplikacji i do ponownego przełączenia w tryb pisma ręcznego działa normalnie. Ma ktoś jakieś sugestie jak to rozwiązać ? Czy ktoś ma ten problem ?

Robiłem reset i wrzuciłem nowe oprogramowanie odinem (wiele plików +pit) i to nie pomogło.

Usunąłem aktualizacje klawiatury i zainstalowałem jeszcze raz to również nie pomogło.

Klawiatura Samsung ver. 5.1.05.9

0 Like
3 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@D3jvuu  Już kiedyś były podobny problem możesz zainstalować Gboard – klawiatura Google

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Zachęcam do zgłoszenia tego błędu za pomocą aplikacji Samsung Members. Możliwe, że konieczne jest wprowadzenie poprawki do aplikacji Klawiatura Samsung.

D3jvuu
First Poster
Opcje
Ok dzięki za podpowiedzi. Narazie zainstaluję klawiaturę od Googla ale postaram się zgłosić ten błąd.
0 Like