Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Mignięcia ekranu i obracający się ekran Note 10+

(Temat utworzony: 23-12-2021 01:34 PM)
539 Wyświetlenia
VikaVika
Apprentice
Opcje
Cześć, właśnie zakupiłam nowy Note 10 plus. Ku mojemu rozczarowaniu, ekran mruga podczas pełnego ekranu YouTube, gry, komunikator. Również, przy pełnym ekranie, obraca mi się co chwilę ekran. Robiłam zalecane tutaj działania, resetowałam miękko telefon. Nic nie pomogło. To migotanie, to pojedyncze minięcie do chwilę a potem znów OK. Utrudnia to natomiast pracę. To samo z tym obracaniem ekranu - robię dużo notatek rysikiem, i obracający się co chwilę ekran uniemożliwia pracę. POMOCY :smiling-face: Iwona
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Dzidek18
Explorer
Opcje
Zrób tak: Ustawienia, Aplikacje, Trzy kropki, Dostęp specjalny, Wyświetlanie na wierzchu i odznaczenie (wylaczenie) wszystkich. We wszystkich apkach nie mam już problemu.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

7 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Dzidek18
Explorer
Opcje
Zrób tak: Ustawienia, Aplikacje, Trzy kropki, Dostęp specjalny, Wyświetlanie na wierzchu i odznaczenie (wylaczenie) wszystkich. We wszystkich apkach nie mam już problemu.
VikaVika
Apprentice
Opcje
Zrobił tak. Czekam na efekty :). Narazie, od kilku h..spokój..
0 Like
JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

@VikaVika daj nam znać za jakiś czas czy rozwiązanie powyżej pomogło :]

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

VikaVika
Apprentice
Opcje
Już wyłączyłam "na wierzchu" dla wszystkich. Narazie testuje streamingi w fullscreen i jest git :).
JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

@VikaVika W takim razie możemy powyższą odpowiedź póki co zaakceptować jako rozwiązanie! Gdyby coś się zmieniło, daj znać :]

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Annlit12122
First Poster
Opcje
Zauważyłam, że od pewnego czasu mruga mi ekran w Samsung Galaxy Note 20. Miałam już tak kiedyś i po aktualizacji było dobrze. Teraz znowu się tak dzieje.. Widzę, że kolor czarny nie jest taki czarny tylko momentami "mruga". Nie wydaje mi się, żeby to był problem z samym ekranem, bo się psuje tylko bardziej kwestia znowu jakiejś aktualizacji. Ale nie wiem jak to naprawić. Może ktoś coś wie lub ma podobny problem? 
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Annlit12122 Spróbuj, tak jak to opisał SG-1 wykonać wipe cache. Pamiętaj tylko, żeby podpiąć telefon przewodem USB do komputera, bo inaczej nie wejdziesz w tryb recovery. Tutaj masz jeszcze wideoporadnik od naszego forumowicza:

https://www.youtube.com/watch?v=5RrGHHwvARM

Jeżeli to Ci nie pomoże, to zastanowiłbym się nad kopią + twardym resetem. Niestety może być też tak, że jest to problem techniczny. Wtedy pomoże Ci wyłącznie kontakt z serwisem - być może jakaś tasiemka nie łączy i trzeba wymienić. :smiling-face:

Tu znajdziesz lokalizację serwisów:
https://www.samsung.com/pl/support/service-center/