Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Intr-un final a venit Android 12 și pe Note 20 Ultra

(Subiect creat la: 11-01-2022 10:04 AM)
216 Vizualizări
Bogdan47
Navigator
Opțiuni

Intr-un final a venit și pe Note 20 Ultra.

image

4 Răspunsuri
MonykN
Journeyman
Opțiuni
Da confirm.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Cum adică ”într-un final”? Din câte țin minte, în calendarul oficial pentru România, seria Note 20 urma să primească Android 12 în luna ianuarie. Nu s-a respectat termenul? 

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
Bogdan47
Navigator
Opțiuni
Într-un final după ce toate dispozitivele S20 ( nu mai știu sigur de S20 FE ), S10 și normal Fold și Flip au primit iar pe final a ajuns și la Note 20, de calendar nu se punea problema, dar venit după o ordine fără sens ( ieri S10, azi Note )
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Nu știu de unde ai tu informații despre toate dispozitele, ca să știi pe care a venit și pe care nu, dar actualizarea are loc în funcție de mai multe criterii, nu apare în același timp la toate dispozitivele. Bunăoară, operatorii de telefonie mobilă pot activa Android 12 la o dată diferită de actualizările primite de cei cu telefoane la liber.

În fine, important este că ești bucuros că a venit Android 12. 

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!