Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Note10+

(Temat utworzony: 03-12-2020 01:16 PM)
411 Wyświetlenia
Dejw2077
Navigator
Opcje
Wiadomo kiedy beta One UI 3.0 zawita do Note10+ w Polsce?
0 Like
7 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Niestety nie wiadomo czy w ogóle testy wystartują dla modeli Note10 w Polsce. Podejrzewam, że w naszym kraju testy zostały udostępnione wyłącznie dla modeli S20. Dzisiaj właśnie się zakończyły i Samsung rozpoczął udostępnianie oficjalnej aktualizacji. Oficjalna aktualizacja w pierwszej kolejności trafi do testerów. W późniejszym terminie trafi do pozostałych użytkowników.

Dejw2077
Navigator
Opcje
Wydaje mi się, że skoro w innych krajach wystartowało to w Polsce raczej też powinno być. Gdzieś było napisane, że w Polsce właśnie też ma być i to nie na polskich forach czytałem tylko na zagranicznych.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

To tak nie działa. Informacje na zagranicznych portalach to jednak nie to samo co oficjalna informacja z firmy Samsung. W Polsce nie pojawiły się nawet testy dla modeli Note20 więc idąc tym tropem jest bardzo małe prawdopodobieństwo, że testy pojawią się również dla innych modeli jak S10 czy Note10. Mimo wszystko istnieje niewielka szansa, że testy zostaną udostępnione dla innych modeli.

Dejw2077
Navigator
Opcje
Niby oficjalne banery to i na polskich portalach były widoczne.
Obecnie w trzech krajach lub czterech jest już beta na Note10.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Na ten moment nic więcej nie wymyślimy. Trzeba poczekać i za jakiś czas okaże się czy testy zostaną udostępnione w Polsce.

0 Like
Dejw2077
Navigator
Opcje
Ja to codziennie zerkam czy pojawia się jakiś baner o becie.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Dejw2077 zasmucę Cię. Musisz poczekać do oficjalnego wydania One UI 3 dla twojego modelu.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like