Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy Note 9: probleme cu încărcarea

(Subiect creat la: 18-11-2020 12:57 PM)
874 Vizualizări
KdaIuli19
Journeyman
Opțiuni

Am o problemă la încărcarea prin cablu când îl pun îmi apare în bară usb conector conected/disconnected și nu se încarcă am început să îl încarc wireless dar nu se încarcă la fel de rapid ca prin cablu ce să fac?

12 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Posibil sa fie de la incarcator. Poti testa cu alt incarcator Samsung?

KdaIuli19
Journeyman
Opțiuni
Nu cred că pentru o secundă îmi arată că se încarcă dar după nu și îmi arată chestia aia în bară
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Eu zic sa incerci totusi cu alt incarcator.
Poate sa fie si de la portul USB al telefonului, dar in majoritatea cazurilor e incarcatorul.
Daca poti sufla cu aer comprimat portul USB sau sa il cureti prin aspirare, poate se rezolva (daca incarcatorul e  OK).
Daca ai un service Samsung in zona, poti merge cu el acolo si ti-l curata (ieftin sau chiar gratis) 🙂

KdaIuli19
Journeyman
Opțiuni
o să încerc să văd

Screenshot_20201118-131238_One UI Home.jpg

Scorpia
Helping Hand
Opțiuni
Cred ca aveți probleme la incarcarcator sau la cablu !
Încercați și cu încărcător wireless fast charge !
0 Aprecieri
KdaIuli19
Journeyman
Opțiuni
De când nu îmi mai merge încărcarea prin cablu am început să îl încarc wireless!
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Despre ce telefon vorbim, Galaxy Note 9?

Oricum, să știi că telefonul se încarcă mai greu atunci când îl conectezi pe USB. Cel mai eficient este să-l conectezi direct la o priză.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
KdaIuli19
Journeyman
Opțiuni
Eu sincer cred că este o problemă de soft am căutat pe internet și am văzut oameni care aveau problema asta
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Incearca si un clear cache: https://www.youtube.com/watch?v=rIrgt0EWrEs&ab_channel=HardReset.Info

Nu pierzi nimic, dar urmeaza pasii din video.

KdaIuli19
Journeyman
Opțiuni
La priză îl conectez și nu se încarcă îmi arată chestia aia în bară
0 Aprecieri
Capatana
First Poster
Opțiuni
salut, am avut si eu note 9, am tot avut problema asta cu toate ca l-am avut in service...facea cu orice tip de incarcator.Poate fi mufa de incarcare a telefonului.La mine a fost schimbata mufa de vreo 4 ori :smiling-face:
0 Aprecieri
Razvan1234
First Poster
Opțiuni
Cum pot rezolva această problemă?Screenshot_20231015-164311_Samsung Members.jpg
0 Aprecieri