Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy Note 9 - comanda vocală în limba română?

(Subiect creat la: 11-03-2022 07:50 PM)
118 Vizualizări
Isabela64
Apprentice
Opțiuni

Salut, cum pot seta limba romana la comanda voacala in mesaje?

6 Răspunsuri
vl9d
Voyager
Opțiuni
Nu cred ca merge în limba romana.
0 Aprecieri
Isabela64
Apprentice
Opțiuni
Mulțumesc
0 Aprecieri
Isabela64
Apprentice
Opțiuni
Înțelesesem ca se poate schimba din setări dar eu una nu am reusit.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hello @Isabela64 ,

Te referi la Bixby?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Serviciul Bixby Voice este disponibil în anumite limbi, iar anumite caracteristici sunt sau nu active în funcție de regiunea în care se află utilizatorul. În prezent, Bixby Voice este activ doar pentru limba koreană, engleză și chineză simplificată. Suportul pentru alte limbi și țări va fi extins la nivel global în viitor.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
Nikolas15
Navigator
Opțiuni

Serviciul Bixby Voice recunoaște anumite accente și dialecte ale următoarelor limbi: engleză (Regatul Unit),engleză (Statele Unite), engleză (India), franceză (Franța), germană (Germania), italiană (Italia), coreană (Coreea de Sud), chineză mandarină (China), spaniolă (Spania), și portugheză (Brazilia).Este posibil ca mai multe limbi să fie adăugate în viitor.

Screenshot_20220311-195915_Bixby Voice.jpg

0 Aprecieri