Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Deachidere aplicații in Split screen

(Subiect creat la: 13-03-2021 11:35 PM)
583 Vizualizări
gHapciu
Journeyman
Opțiuni
De ceva vreme am trecut la Note 20 Ultra, de la un S7 edge.
Una dintre chestiile care imi lipsesc este modul în care deschideam aplicațiile în split screen.
Concret, dacă foloseam YouTube și voiam sa deschid o alta aplicație era suficient sa țin apăsat pe tasta cu 3 liniute (care deschide aplicațiile recente) și YouTube rămânea DESCHIS pe jumătate de ecran (foarte important: FARA SA SE ÎNTRERUPĂ), urmând ca apoi sa aleg cea de-a doua aplicație.

La noul telefon (probabil din cauza diferenței dintre versiunile de android sau de UI), nu mai pot sa fac asa. 
Nu pot sa deschid split screen decât dacă apăs pe aplicație din lista cu aplicații recente, ceea ce presupune, evident ca YouTube se întrerupe pana selectez cea de-a doua aplicație.

Știți cum as putea sa procedez / aveți vreo sugestie sau ma resemnez?
Mulțumesc. 
1 Soluţie
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut, este simplu... Folosesti Apps Edge Pannel si pui acolo aplicatiile pe care le folosesti impreuna cu YouTube (banuiesc ca nu le folosesti pe toate).
Apoi, in timp ce rulează orice filmulet, pur si simplu deschizi panoul edge cu aplicatii, tii lung apasat pe iconite aplicatiei pe care o vrei deschisa in split screen si o tragi pe ecran in partea de jos sau sus (depinde unde vrei sa apara), peste youtube-ul deja deschis.
Aplicatia se va deschidebin split screen si YouTube nu se va opri. Poti inclusiv sa salvezi seturi de 2 astfel de aplicatii deschise in Apps Edge Panel.

Am pus si filmulet cum am procedat eu...

Screen_Recording_20210314-094940_Settings_1.gif

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

23 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Nu ai ce face.
Doar daca folosești YouTube premium (ai 4 luni gratis ca si oferta de la Samsung) si se deschide in pop-up view sau daca deschizi din start in split screen view.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Se deschide în pop-up view şi fără să ai YouTube premium.
🙂
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Asa e. Ma gandeam ca atunci cand deschizi recentele se opreste oricum dar daca e premium continua playback in fundal. O sa testez sa vad daca face playback in continuare sau nu.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Aşa este,nu rulează când deschizi recentele.
Se opreşte.
Posibil să fie activ doar pentru versiunea premium,însă nu ştiu că nu o am.
gHapciu
Journeyman
Opțiuni
Avantajul YouTube premium ar fi ca îl pot lăsa să ruleze în background.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Am testat acum. Dai disable la PiP (cu conditia sa ai Youtube Premium) , iar cand deschizi recentele continua sa ruleze clipul pe youtube in timp ce il pui in split view.

Poti incerca si YouTube Vanced daca nu vrei Premium.
gHapciu
Journeyman
Opțiuni
Am citit de Vanced. Parca nu e chiar ce trebuie. Cochetez cu ideea de a merge pe Premium de la YouTube.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Am folosit Vanced si acum premium. Nu e scump si recomand premium. Ar trebui sa ai 2 sau 4 luni gratis ca si oferta cu Galaxy-ul tau. Ai verificat?
gHapciu
Journeyman
Opțiuni
nu am verificat. dacă ma hotărăsc sa fac pasul, o sa caut varianta cea mai avantajoasa.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Pai numai bine, poti testa gratis cateva luni. Poti verifica daca esti eligibil aici: https://www.samsung.com/ro/youtube-premium/
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Cam spre versiuni premium ne direcționează uşor,uşor...
Ai nevoie de anumite opțiuni sau funcții active,plăteşti.
Nu plăteşti,nu le ai.
Este totuşi un efort depus în spatele oricărei aplicații ,asta însemnând şi nişte costuri.
SorinDaniel
Helping Hand
Opțiuni
nu știu cum și de ce se oprește, eu n-am nicio treabă ..le folosesc simultan și n-am YouTube premium și folosesc Galaxy note 20 și un Samsung A51 5G ..părerea mea, fă un backup al datelor și dă un wipe data factory reset.
Am atașat un screenshot cu YouTube și OLX deschise simultan și funcționează fără probleme

20210313_232431_1027.jpg

gHapciu
Journeyman
Opțiuni
Funcționează și la mine. problema e ca dacă, în timp ce folosesc YouTube am nevoie sa deschid si altceva, trebuie sa duc în background youtubeul timp de 1, 2, 3, 4 secunde ceea ce ii pune pauza pana îl deschide din nou în split screen.
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut, este simplu... Folosesti Apps Edge Pannel si pui acolo aplicatiile pe care le folosesti impreuna cu YouTube (banuiesc ca nu le folosesti pe toate).
Apoi, in timp ce rulează orice filmulet, pur si simplu deschizi panoul edge cu aplicatii, tii lung apasat pe iconite aplicatiei pe care o vrei deschisa in split screen si o tragi pe ecran in partea de jos sau sus (depinde unde vrei sa apara), peste youtube-ul deja deschis.
Aplicatia se va deschidebin split screen si YouTube nu se va opri. Poti inclusiv sa salvezi seturi de 2 astfel de aplicatii deschise in Apps Edge Panel.

Am pus si filmulet cum am procedat eu...

Screen_Recording_20210314-094940_Settings_1.gif

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
gHapciu
Journeyman
Opțiuni
O, da! Exact ce trebuie! Mersi mult!
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Data viitoare când mai tragi pe ecran aplicația să ai grijă,uite-l pe ăla din videoclip cum se ține cu mâna de cap şi te şi roagă "Please Stop!"
😁
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Si nu ai vazut ce a patit d.upa...

Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
😄😄😄😄😄
0 Aprecieri
Val3nt1n
Navigator
Opțiuni
Cum creezi seturi de câte 2?
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Pui 2 aplicatii in split screen apoi apesi pe zona dintre ele in centru si vor aparea 2 iconite. Apesi pe cea incercuita din poza mea apoi se va salva setul de 2 in edge panel cum vezi in pozaScreenshot_20211206-182812_Galaxy Store.pngScreenshot_20211206-182520_Galaxy Store.png