Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Codul QR ,

(Subiect creat la: 12-01-2023 01:04 AM)
1797 Vizualizări
MUMBON
Explorer
Opțiuni
Bună, vă rog frumos să-mi spuneți dacă telefonul meu Note 10 plus are cod QR și cum îl găsesc, mulțumesc frumos pentru răspuns 
1 Soluţie
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Poti instala Smart Switch pe Oppo si sa transferi asa datele folosind un cablu sau WiFi

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Uite unde îl găsești. Screenshot_20230111-162851_Samsung Members.jpg
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Telefonul nu are un cod QR insa are un cititor de coduri. De ce ai nevoie mai exact? Sa poti scana coduri QR?

Ar trebui sa poti face asta direct cu camera dup.a ce ativezi setarea din setarile aplicatiei Camera ( e o bifa in setari ).

MUMBON
Explorer
Opțiuni
Vreau să transfer datele de pe un Oppo mai vechi și acela îmi cere codul QR al noului telefon
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Probabil functioneaza doar cu un alt Oppo sau trebuie sa instalezi o aplicatie de la Oppo care sa iti genereze un cod QR.

MUMBON
Explorer
Opțiuni
Ok,mulțumesc frumos pentru răspuns
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Poti instala Smart Switch pe Oppo si sa transferi asa datele folosind un cablu sau WiFi

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
MUMBON
Explorer
Opțiuni
Mulțumesc frumos pentru răspuns