Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Błąd ładowania

(Temat utworzony: 05-11-2019 01:54 PM)
32214 Wyświetlenia
N81
Voyager
Opcje

Witam,  co znaczy żółty trójkąt v podczas ładowania telefonu bo taki mi się pokazał dziś po podłączeniu do ładowarki i jakoś dużo wolniej się ładował . W members automatyczne i interaktywne testy też nic nie ma wszystko ok, żadnych problemów też nie zauważyłem,  w pielęgnacja bateria nic nie widać . Tylko co znaczył ten żółty trójkąt v podczas ładowania telefonu? 

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@N81, możliwe, że kabel jest uszkodzony lub gniazdo USB jest zabrudzone. Spróbuj podłączyć telefon za pomocą innego kabla oraz upewnij się, że gniazdo USB jest czyste. Jeżeli pomimo wykonania tych kroków problem będzie występował w dalszym ciągu to konieczna będzie wizyta w punkcie serwisowym.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

3 Odpowiedzi
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@N81, możliwe, że kabel jest uszkodzony lub gniazdo USB jest zabrudzone. Spróbuj podłączyć telefon za pomocą innego kabla oraz upewnij się, że gniazdo USB jest czyste. Jeżeli pomimo wykonania tych kroków problem będzie występował w dalszym ciągu to konieczna będzie wizyta w punkcie serwisowym.

Boczek77
First Poster
Opcje
Dzień dobry posiadam telefon Samsung galaxy A52 5G i od dłuższego czasu wyskakiwał żułty trójkąt z termometrem w sierodku i to jgnorowałem ale przed wczoraj telefon się rozladowal i nie można go naładować jak go połonczenie jest widoczne ładowanie przez chwilę a potem gasnie i wlancza się jkonka żultego trujkonta z termometrem i nie można wlonczyc telefonu co może być przyczyną.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Próbowałeś naładować telefon za pomocą innego kabla oraz ładowarki? Jeżeli tak i w dalszym ciągu występuje problem to konieczna będzie wizyta w punkcie serwisowym.